Ήταν η πιο δύσκολη αποστολή της διοίκησης. Έκανε το αυτονόητο. Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Ο Άρης έφτασε την αποστολή του με επιτυχία μέχρι το τέλος, έστω και με δυσκολίες και εμπόδια. Παρέδωσε τον φάκελο της αδειοδότησης. Χαρακτηρίστηκε «η σπουδαιότερη μεταγραφή» και όχι άδικα. Ήταν όμως η αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης απέναντι στον σύλλογο, τον κόσμο της, στον ίδιο της το εαυτό. Ο φάκελος παραδόθηκε και τώρα όλοι περιμένουν τις αποφάσεις της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, οι οποίες αναμένονται μέσα στον Μάιο.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση υπερέβαλλε εαυτόν τις τελευταίες μέρες, τις τελευταίες βδομάδες καλύτερα… Είχε μπροστά της μια δύσκολη αποστολή, προκειμένου να λύσει μια σειρά από προβλήματα καυτά. Όλο το τοπίο, όπως έχει διαμορφωθεί απαιτούσε και απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς, επαφές, ταξίδια, οικονομικές θυσίες.

Η διοίκηση έφερε εις πέρας, με την κατάθεση του φακέλου, την αποστολή της. Ο φάκελος παραδόθηκε στην επιτροπή αδειοδότησης και – κατά διαβεβαίωση όλων- είναι πλήρης και ικανός να επιτύχει την άδεια και την ομαλή συμμετοχή στην Ελλάδα, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια που έγινε. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αναγάγει την προσπάθεια αυτή σε… θρίαμβο. Η Έγινε το αυτονόητο, το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει, ως διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και ως συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας έχει πάρει την «λαϊκή εντολή» στις εκλογές του περσινού Ιουνίου, αλλά και την πρόσφατη ανανέωση για επιπλέον έναν χρόνο στην τελευταία γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών του Φεβρουαρίου. Με βάση αυτό το δεδομένο πρέπει να προχωρήσει. Η προσπάθεια συνεχίζεται και όπως τονίζουν στην Αλκμήνης, πρέπει να βρεθούν λύσεις. Αδιέξοδα δεν πρέπει να υπάρχουν…

Η «επόμενη μέρα», ξεκινά με ένα πρώτο μέλημα: τις καταβολές της πρώτης δόσης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Υπομονή έχουν κάνει όλοι. Και σίγουρα οι παίκτες. Αναμένεται η συνέχεια των πράξεων… 

To Top