Φάκελοι, άδεια, πληρωμές… Υπάρχει, όμως και… μπάλα!

Φάκελοι, αδειοδοτήσεις, πληρωμές, αναμονή, αγωνία. Λέξεις και έννοιες που ακούστηκαν κατά κόρον και απασχόλησαν την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Υπάρχει, όμως και ποδόσφαιρο. Μπάλα κατά το λαϊκότερο.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μανουέλ Μασάδο ετοιμάζει τα πλάνα του και κυρίως αναζητεί λύσεις στην αριστερή πλευρά εκεί όπου η απουσία του Νόε Ακόστα δημιουργεί ένα σημαντικό κενό. Από τα όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Χαβιέ Ουμπίντες.

Ο… MVP του φετινού Άρη λογικά θα είναι αυτός που θα «σηκώσει» το βάρος της αριστερής πτέρυγας, αν και όπως αποδείχθηκε μέχρι τώρα, η παρουσία του στον άξονα δίνει μεγαλύτερη ισχύ στην ομάδα, την ίδια ώρα, που ο Μασάδο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Στέλιου Τσουκάνη στο ΟΑΚΑ.
Σε ότι αφορά τα τελικά πλάνα, η αγωνιστική ετοιμότητα του Νέρι Καστίγιο θα κρίνει την τελική μορφή τους. Η λογική λέει, ότι εφόσον ο 27χρονος Μεξικανός αγωνιστεί, τότε θα πάρει τη θέση στον άξονα, με προωθημένο τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Από κει και πέρα στο χώρο του κέντρου αναμένεται να δούμε τους Φατί, Παπαζαχαρία με ανασταλτικά καθήκοντα, με τον Νέτο δεξιά.

Η τετράδα στην άμυνα θα παραμείνει η ίδια. Καζναφέρης και Μίσελ στα άκρα και Λαζαρίδης, Σανκαρέ στόπερ.

Όλα αυτά θα πάρουν ακόμη πιο συγκεκριμένη μορφή στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν ο 57χρονος προπονητής κάνεις τις τελικές του δοκιμές.

To Top