ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα από την Γάνδη με 3-0, αλλά έδειξε βελτιωμένος και προσπάθησε περισσότερο!

Ο Άρης ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τη Γάνδη στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του, αλλά το αποτέλεσμα και τον αδικεί και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχαν οι κίτρινοι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε έναν το λιγότερο “ερασιτέχνη” διαιτητή, που τίναξε το φιλικό στον αέρα με δύο ανυπαρκτα πέναλτι και ένα γκολ οφσάιντ!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε με πιο ορθολογική 11αδα το χθεσινό φιλικό και είδε τους παίκτες του να έχουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχαν παρουσιάσει κόντρα στη Φορτούνα.

Οι κίτρινοι ήταν πιο ουσιαστικοί αμυντικά και μπορεί να είχαν και πάλι πρόβλημα στην κυκλοφορία και την δημιουργία, ωστόσο επί της ουσίας δεν απειλήθηκαν με εξαίρεση την φάση που δέχθηκαν γκολ.

Ήταν το 29ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Μπερίντζε κατέληξε στα δίχτυα του Έμαν σε ένα χρονικό σημείο που ο Άρης ήταν αποσυντονισμένος γιατι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποχώρησης του Λάρσον εξαιτίας τραυματισμού.

Ο Άρης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και το έκανε εν μέρει, έχοντας καλές στιγμές. Στο 31’ σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο έξω από την εστία της Γάνδης, το 37’ σουτ του Κωνσταντινίδη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ η καλύτερη στιγμή των κίτρινων ήταν στο 45’ όταν σουτ του Ντιγκινί πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των Βέλγων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παντελίδης προχώρησε σε αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Στο 63’ ο Ντουάρτε σούταρε αλλά δεν απείλησε όπως θα ήθελε, στο 64’ ο Ιντέγε άφησε τη θέση του στον (υπό δοκιμή) Κιάλα, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα έκανε πέναλτι, το οποίο ευτυχώς για τον Άρη έπιασε ο Έμαν!

Ο διαιτητής έδωσε και δεύτερο πέναλτι, στο 81’, αν και ουδείς κατάλαβε για ποιο λόγο δόθηκε αυτό το σφύριγμα. Όλοι οι παίκτες του Άρη έπεσαν πάνω στον διαιτητή, η απόφασή του δεν άλλαξε και ο Γιάρεμτσουκ ευστόχησε για να γράψει το 2-0.

Οι κίτρινοι ανέβηκαν στο γήπεδο για να προσπαθήσουν να μειώσουν και στο 90ο λεπτό ο διαιτητής, που είχε ήδη εξοργίσει τους πάντες από το στρατόπεδο του Άρη, και σε κόντρα επίθεση ο Σιλά έκανε το 3-0 για τη Γάνδη, γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει διότι ο παίκτης των Βέλγων ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΡΗΣ: Έμαν, Κωνσταντινίδης (46’ Δεληζήσης), Σόουζα, Βέλεθ (46’ Ροζ), Κόρχουτ (68’ Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74’ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46’ Ντουάρτε), Ντιγκινί (68’ Γιουνές), Λάρσον (29’ Μαρτίνες, 86’ Κλεμέντε), Τόνσο (59’ Μπακούτσης, 76’ Μπαγκαλιάννης), Ιντέγε (64’ Κιάλα, 81’ Νιένγκου)

ΓΑΝΔΗ: Καμίνσκι (60’ Ντε Μπούσερ), Σμιθ (Ντεχαέγκερε), Οβούσου (60’ Βερστράετε), Οτζίτζα, Μπέζους (60’ Κάστρους Μόντες), Κβιλιτάια (75’ Γιάρεμτσουκ), Μπερίντζε (75’ Ρόστεντ), Ασαρέ (75’ Σιλά), Λούστιγκ (46’ Σούκετ), Πλάστουν (75’ Σισέ), Ντέρικ (75’ Αντριάσεβιτς)

To Top