ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Έχουμε μια βελτίωση, αλλά είμαστε μακριά ακόμα από το επιθυμητό επίπεδο”

Ο Σάββας Παντελίδης άφησε στην άκρη το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ούτως ή άλλως είναι… εικονικό και παρότι είδε βελτίωση, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του βρίσκεται ακόμα αρκετά πίσω από το επιθυμητό επίπεδο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μετά τον αγώνα: “Αν συγκρίνουμε με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, έχουμε μια βελτίωση χωρίς αυτή να είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε αρκετά μακριά ακόμα, αρκετά παιδιά είναι πίσω και αυτό φαίνεται”.

Πρόσθεσε πως “τακτικά ήμασταν λίγο πιο καλά. Δεν είχαμε δουλέψει καθόλου σε τακτική, γιατί δεν συμπληρώναμε παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Όσο περνούν οι μέρες θα δουλεύουμε σε αυτό κα η ομάδα θα δείχνει σαν σύνολο καλύτερα. Είμαστε αρκετά πίσω, αυτό φαίνεται”.

Για την διαφορά ανάμεσα σε Γάνδη και Φορτούνα είπε: “Υπάρχει διαφορά και υπήρχε διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Γάνδη και την Φορτούνα, είναι σαφώς μια πιο ποιοτική ομάδα και αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό της Γάνδης”.

Ρωτήθηκε αν είδε βελτίωση μεσοαμυντικά και απάντησε: “Ναι, έγιναν κάποια πράγματα καλύτερα, ειδικά στο ξεκίνημα, χωρίς πάντως να γίνουν ακόμα αυτά που θέλουμε”.

Για το αν έχει την αρχική 11αδα στο μυαλό του ενόψει των αγώνων με την ΑΕΛ Λεμεσού είπε: “Έχουμε ακόμα 3-4 θέσεις που παίζονται ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Μέχρι τις 25 του μηνός θα κοιτάξουμε ποιος θα είναι τότε σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξεις τότε, αυτό θα μετρήσει πολύ”.

Για τον Λούκας Σάσα σχολίασε: “Είναι ένα παιδί που τον παρακολουθούμε πολύ καιρό. Πειρμένουμε να μας δώσει όγκο στο χώρο του κέντρου. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται έναν, δύο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν μεγάλες αποστάσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο ρόλος του Σάσα, μοιράζει σωστά τη μπάλα και θα μας δώσει πολύτιμες λύσεις”.

Βασικοί χορηγοί της προετοιμασίας του Άρη για το PRESSARIS είναι οι εταιρίες:

VIMATEC, η ελίτ στα δομικά υλικά και στην μόνωση (ΠΑΤΗΣΕ για περισσότερα ΕΔΩ)

KRITSIMIS KOSMIMA κόσμημα και πολυτέλεια σε προσιτές τιμές  (ΠΑΤΗΣΕ για περισσότερα ΕΔΩ)

To Top