ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήττα για τις κορασίδες του Άρη

Οι κορασίδες του Άρη δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 6-0 από το προπαιδικό τμήμα του ΠΑΟΔ Θεσσαλονίκης, παρ΄ ότι οι «κίτρινες» ήταν πίσω με 1-0 στο ημίχρονο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Στον αγώνα, οι κίτρινες μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. Τα κορίτσια του ΑΡΗ είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας, αλλά σε μία ανύποπτη φάση στο 15′ της αναμέτρησης δέχτηκαν γκολ από την ομάδα του ΠΑΟΔ.

Στην συνέχεια του αγώνα, οι κίτρινες πίεσαν για να πετύχουν ένα γκολ και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, έτσι ώστε να μπουν με αξιώσεις στο δεύτερο ημίχρονο….

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και δέχτηκαν αμέσως γκολ στο 28′ της αναμέτρησης. Μετά, τα κορίτσια του ΑΡΗ δεν άντεξαν και δέχτηκαν γκολ στο 36′,στο 40′,στο 43′ και στο 45′ της αναμέτρησης με το σκορ να γίνεται 6-0 υπέρ της ομάδας του ΠΑΟΔ.

Οι κίτρινες το μόνο που κατάφεραν είναι που κέρδισαν ένα πέναλτι στο 49′ της αναμέτρησης μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια της Σοφίας Παπαδοπούλου, η οποία πέρασε δύο αμυντικούς και πριν σκοράρει την ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή ένας αντίπαλος αμυντικός από πίσω.
Το επόμενο λεπτό του αγώνα, το πέναλτι το εκτέλεσε η Δήμητρα Παρούση,η οποία έστειλε την μπάλα άουτ.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας, αρχηγός), Παρούση, Αντωνιάδου, Σελεμίδου, Τσιάτσου, Αγαθαγγελίδου, Πολυχρονιάδου, Μπασματζίδου, Θωμαδάκη, Σιδερά, Κρομύδα, Αναστασιάδου, Σιδηροπούλου, Παπαδοπούλου».

To Top