ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπάρλος: «Τα επόμενα βήματα του Άρη θα είναι… άλματα»

Ο Νίκος Μπάρλος, που βρέθηκε αντιμέτωπος το περασμένο Σάββατο με τον Άρη ως παίκτης πλέον του Λαυρίου στο Αλεξάνδρειο, μίλησε μεταξύ άλλων για την υποδοχή που έτυχε από τον κόσμο των «κίτρινων», αλλά και για τον Άρη του σήμερα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για την υποδοχή που γνώρισε από τον κόσμο του Άρη: «Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ν΄ αναγνωρίζει ο κόσμος πως έχω προσφέρει στην ομάδα και να με ανταμείβει μ΄ ένα χειροκρότημα. Αυτό που μένει σε έναν αθλητή είναι να γυρνάει σε ένα γήπεδο και σε μια ομάδα σαν τον Άρη και να έχει αυτή την αποδοχή. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Για τον Άρη έδωσα την ψυχή μου και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για το χειροκρότημα».

Για την περίοδο που πέρασε στον Άρη και για το πώς είναι ο Άρης σήμερα: «Δεν νιώθω άτυχος που ήμουν μέλος της ομάδας με αυτά τα προβλήματα. Το πρώτο χρόνο είχαμε καλό ρόστερ. Την δεύτερη χρονιά άρχισαν οι δυσκολίες και τα προβλήματα, αλλά σημασία έχει πως ο Άρης τα έχει ξεπεράσει και είναι σε άλλο επίπεδο. Τα βήματα που θα κάνει από δω και πέρα θα είναι… άλματα και θα ανέβει κι άλλο επίπεδο»

Για το Λαύριο: «Ξέραμε πως παίζουμε με μια ομάδα που είναι υποψήφια για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Παίζαμε σε δυνατή έδρα και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Άρη, αλλά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις με τον ΠΑΟΚ και να τα δίνεις όλα. Υπήρχε και το παιχνίδι στη Λιθουανία που είχε και δύσκολο ταξίδι. Όλα θέλαμε να τα εκμεταλλευτούμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν εύκολο να το πετύχουμε. Ήταν εμπειρία για το Λαύριο να παίξει σε μια τέτοια έδρα και με μια ομάδα σαν τον Άρη».

Για την αποστολή του Λαυρίου στο Παλέ: «Αντιλαμβάνονται πως είναι σημαντικό η ομάδα να παίζει στην Α1 και στηρίζουν την προσπάθεια. Αρκετά άτομα είναι δίπλα μας και μας βοηθούν. Αν καταφέρουμε να σωθούμε κιόλας θα είναι πολύ σημαντικό».

To Top