Ήττα και πλέι άουτ με την Καλαμαριά για τις γυναίκες

Ο Άρης έκλεισε με ήττα την φετινή σεζόν και έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει τα πλέι αουτ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με πλεονέκτημα έδρας και θα παλέψει για τις δύο νίκες που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή στην Α1.

Τα κορίτσια του Κώστα Κωτούλη σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι παρότι πάλεψαν, έμειναν στα τελευταία λεπτά από δυνάμεις και ηττήθηκαν από τα Άνω Λιόσια με σκορ 67-54. Πρώτη σκόρερ από πλευράς κίτρινων ήταν η Χατζάκου με 22 πόντους και τέσσερα τρίποντα ενώ την ακολούθησε η Σκιαδοπούλου με 15 πόντους. Για τον Άρη δεν αγωνίστηκε η Ναυσικά Σταυρίδου η οποία είχε έναν (όχι σοβαρό) τραυματισμό που δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα.

Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα ξεκινήσουν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου την Τετάρτη με το πρώτο ματς να γίνετε στο Αλεξάνδρειο. Οι δύο ομάδες μεταφέρουν τις νίκες τους από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου και έτσι η σειρά ξεκινάει με σκορ 1-1. Στην κατηγορία θα παραμείνει την επόμενη σεζόν η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στα τρία νικηφόρα αποτελέσματα.

Τα δεκάλεπτα: 12-15,25-23,49-41,67-54.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (Γιαννουλάκης): Μερισιώτη 2, Τσιχριτζή, Ζαχαράκη, Διέλα 13(2), Βούλγαρη 5, Καλαμπάκου 4, Σιδέρη, Πλανέτα 29(1), Χριστακοπούλου 4, Τσιφριτζή 10(2).

ΑΡΗΣ (Κωτούλης): Χατζάκου 22(4), Κατωπόδη 3, Μούλη 8, Σκιαδοπούλου 15, Σύρα 2, Μουστακίδου, Τράντα 4.

To Top