«Ευκαιρία για τον Άρη να κερδίσει»

Ως ευκαιρία του Άρη για νίκη χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Κ-17, Τάσος Θέος, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

O τεχνικός της Κ-17 στάθηκε στη σημαντικότητα του αγώνα για τους «κίτρινους». τονίζοντας πως δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν από τα προβλήματα των «πρασίνων» και να μπουν συγκεντρωμένοι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ερωτηθείς αρχικά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όταν παρουσιάζονται στο γήπεδο, παίζουν για τη φανέλα και την ιστορία τους. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο. Είναι ευκαιρία ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι τόσο προσηλωμένος στο ματς και δεν θα έχει τον κόσμο του. Παρά τα προβλήματα που έχουν θα παίξουν για να κερδίσουν και να συνεχίσουν τη θετική τους πορεία στο πρωτάθλημα».

Ενώ όσον αφορά την κατάσταση του Άρη, πρόσθεσε: «Παρά τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα, στον δεύτερο γύρο κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού έχοντας μόνο μια ήττα από τον Ολυμπιακό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και στα παιδιά που καταλαβαίνουν σε πιο σύλλογο είναι και ποια φανέλα φορούν. Η ομάδα δείχνει το πρόσωπο που πρέπει».

Για την ισοπαλία της Κ-20 με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε: «Εντυπωσιάστηκα από το πόσο μας σέβονται και μας αντιμετωπίζουν σαν μεγάλη ομάδα αλλά και το ότι μας φοβούνται. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερο κράτημα μπάλας και καλύτερη κυκλοφορία. Ο κ. Πασσιαλής έδωσε γήπεδο στον αντίπαλο και βρήκαμε τους χώρους, χάνοντας κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουμε με τη νίκη, όπως αυτή του Μαρμαρά. Αν εκμεταλλευόμασταν την έδρα μας φέτος πάντως, θα ήμασταν και φέτος πρωταθλητές».

Για την K-17 και την αγωνιστική ανάκαμψη που παρουσιάζει στα τελευταία δύο παιχνίδια: «Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα και χάσαμε κάποιους βαθμούς. Παρόλα αυτά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε στην κορυφή και να κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, που πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη. Κάναμε την «κοιλιά» μας και από εδώ και πέρα η ομάδα θα ανεβαίνει, κάτι που ελπίζω να συνεχιστεί για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

To Top