Ήττα με θετικά στοιχεία στο Κιλκίς (32-18)

Την ήττα με 32-18 από τον «οικοδεσπότη» ΓΑΣ Κιλκίς γνώρισε η ομάδα χάντμπολ των ανδρών στην πρώτη αναμέτρηση του φιλικού τουρνουά, που πραγματοποιείται στη μακεδονική πόλη.Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι σε μια αντίπαλο υψηλότερου επιπέδου, παρουσιάζοντας κάποια καλά στοιχεία στο πρώτο τους τεστ για τη φετινή σεζόν.

Για τον Άρη αγωνίστηκαν οι εξής παίκτες: Λαγούδης, Αλμπάνης, Ράμμος, Καφαντάρης, Μωυσής, Μπαϊρλής, Καραγγελος, Τζίτζιος, Νικολάου, Ιωάννου, Παπαδόπουλος.

«Αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι οι αδυναμίες που εντοπίσαμε, πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ανταγωνιζόμαστε αντιπάλους που βρίσκονται σε πολύ καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας αλλά και αγωνιστικής ποιότητας. Είναι ομάδες που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην Α1 και η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας είναι τεράστια», τόνισε ο προπονητής των «κίτρινων», Γιώργος Βασιλειάδης, στο PRESSARIS.

Ο τεχνικός του Άρη συμπλήρωσε λέγοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Οι μεν νέοι προσπαθούν πολύ και πιστεύω ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο, ενώ από την άλλη οι παλιοί παίκτες έχουν την εμπειρία και κουβαλούν το βάρος της ομάδας στις πλάτες τους. Η κόπωση είναι δεδομένη λόγω της προετοιμασίας, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Ο Άρης θα αγωνιστεί αύριο, Σάββατο (18:30) στο μικρό τελικό του τουρνουά με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, η οποία στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 27-26.

To Top