Τσιώλης: «Μας αποσυντονίζει η αγωνιστική απραξία»

Για τις δυσάρεστες συνέπειες που έχει η έλλειψη επίσημων υποχρεώσεων στη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και για τη διάθεση των παικτών να καλυφθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χαμένο βαθμολογικό έδαφος, έκανε λόγο ο Σάκης Τσιώλης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου παίκτη από την Καβάλα ή τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κακής εξωγηπεδικής ζωής των ποδοσφαιριστών του.

Ξεκινώντας ο κ. Τσιώλης, έκανε μία αναφορά στα δύο πρώτα παιχνίδια και τη φτωχή συγκομιδή του 1 βαθμού, λέγοντας: «Στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα ήταν πολύ καλή και δημιουργική και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Με τον Ατρόμητο ήταν μία πολύ ανάποδη ημέρα για εμάς και ένα ανάποδο παιχνίδι, στο οποίο ήρθε γρήγορα ένα γκολ σε βάρος μας και μία αποβολή. Έτσι βγήκαμε εκτός πλάνου».
Στην συνέχεια, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στις συνέπειες της ήττας με 0-1 από τον Ατρόμητο: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στις μεγάλες ομάδες σε τέτοια αποτελέσματα υπάρχουν αυτά. Πρέπει να τα αποδεχτούμε. Δυστυχώς, είναι μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που θα μας ακολουθεί για αρκετό διάστημα, λόγω της αγωνιστικής απραξίας που έχουμε τώρα. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζαμε από πριν και το είχαμε πει με τους παίκτες προτού ξεκινήσει το παιχνίδι εναντίον του Ατρομήτου».

Αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται έπειτα από τον οριστικό υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, ο προπονητής του Άρη είπε: «Έχουμε πει ότι πάντα ένας καλός παίκτης έχει θέση στο ρόστερ. Υπάρχουν ακόμα νομικά παράθυρα και δεν ξέρουμε αν θα ενισχυθούμε. Και η Καβάλα και ο Βόλος έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, που έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Και εμείς, πάνω από όλα, θέλουμε επαγγελματίες».

Τέλος, ο κ. Τσιώλης απάντησε κατηγορηματικά σε ερώτηση για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα: «Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο παράπτωμα. Όλα αυτά λέγονται επειδή παραμονές ενός φιλικού παιχνιδιού έγινε μία εκδήλωση του SUPER 3 και βρεθήκαμε μέχρι αργά στην εκδήλωση. Σίγουρα αυτό δεν ήταν και το πιο σωστό. Η νοοτροπία και η συμπεριφορά είναι ο πρωταρχικός στόχος σε μία ομάδα και ασφαλώς οι παίκτες επηρεάζονται από κάποιες καταστάσεις. Βλέπουμε ότι έχουμε κάνει σχεδόν 70 ημέρες προετοιμασία και οι παίκτες έχουν εκνευριστεί και αποσυντονιστεί από την αγωνιστική απραξία».

To Top