Το παράπονο του Αλεξανδρή

Προβληματισμένος και σχεδόν… απογοητευμένος ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο τεχνικός του Άρη δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του και με όσα δήλωσε σήμερα για τον Ντάριλ Γουότκινς, μάλλον θα πρέπει η ομάδα να ψάξει για άλλον παίκτη μέσα στη ρακέτα! “Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα. Ίσως να είμαι εγώ απαιτητικός, ίσως να είναι οι προσδοκίες μεγάλες… Δεν ξέρω… Κάναμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο, όπου δεχτήκαμε 50 πόντους. Σε αυτό το διάστημα είχαμε αργές επιστροφές, αδυναμία στην οργάνωση του παιχνιδιού. Έχουμε βάλει πέντε απλές αρχές στην άμυνα και δεν τις υλοποιήσαμε. Στο δεύτερο μέρος που επιμέρους ήταν ισόπαλο (31-31) έμεινα ευχαριστημένος, αλλά και πάλι παίζοντας τόσο καλή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, αναγκάσαμε την Παρτιζάν να βάλει μόλις 12 πόντους και δεν είχαμε την εμπειρία και την ωριμότητα να κρατηθούμε στο παιχνίδι”, είπε ο Αλεξανδρής και πρόσθεσε πως “έχουμε αδυναμία και το inside game. Στον Γουότκινς ακουμπήσαμε τη μπάλα σήμερα δέκα φορές και δεν βάλαμε καλάθια… Αν δεν έχεις στήριγμα κάτω από τα καλάθια, δεν μπορείς να αξιοποιήσεις και την περιφέρειά σου”.

Για τον Γουότκινς ήταν πιο αναλυτικός… “Περιμένω… Είμαι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, αλλά δεν μπορώ… Σε πιάνει το παράπονο, πρέπει να πεις κάπου τον πόνο σου… Είναι έμπειρος, έχει παίξει στο ΝΒΑ, αλλά… Και ο Σαμ (Μάλντροου) δεν ήταν καλός. Τον έβγαλαν με πέντε φάουλ χωρίς να το καταλάβει. Δεν γίνεται… Χρειάζεται εμπειρία, που δεν την έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή”, είπε ο τεχνικός του Άρη.

Βρήκε και ένα θετικό πάντως: “Βγάλαμε τόση ενέργεια στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο… Ενθουσιάστηκα! Θέλω να σταθώ στον Μαυραϊδή, που είναι μαχητής, μας δίνει ενέργεια, όπως και ο Δήμας που με ευχαρίστησε με την άμυνα που έπαιξε”.

Για τον Όλιβερ που σήμερα ήταν άσφαιρος με μόλις 1/9 σουτ ο Αλεξανδρής είπε ότι “του είπα πως δεν θέλω να βάζει κάθε βράδυ 30 πόντους και πρέπει να έχει σωστές επιλογές ειδικά απέναντι σε σκληρές άμυνες. Κανένα σουτ που έκανε σήμερα δεν ήταν ελεύθερο, ίσως γιατί είχε κάνει καλό σκάουτινγκ η Παρτιζάν”.

Ολοκλήρωσε λέγοντας πως “δεν είμαι τόσο απογοητευμένος αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και επιπλέον περιμένω να δω το ρόστερ ολοκληρωμένο. Δεν έχω κάτι νεότερο να πω. Είμαστε στη Βουλγαρία και γυρίζοντας θα δούμε…”.

To Top