Ήττα με παράπονα…

Την ήττα με 3-1 γνώρισαν οι γυναίκες του Αρη από τις αντίστοιχες του Ηρακλείου-Εργοτέλη, στο παιχνίδι τους για την 9η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Μάλιστα, οι «κίτρινες» ήταν αυτές που προηγήθηκαν με γκολ της Λαγούδη στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο, στο 35΄ οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 1-1 με την Λαζανάκη. Πάντως, οι «κίτρινες» φωνάζουν για χέρι που δεν δόθηκε στη σκόρερ των Κρητικών, καθώς, όπως ισχυρίζονται έκανε κοντρόλ με το χέρι.

Στη συνέχεια, ο τραυματισμός της γκολκίπερ του Αρη, Δανάης Κυριάκη, λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου «στοίχισε» απ΄ ότι φάνηκε στις Θεσσαλονικιές, με την ίδια να «σφίγγει» τα δόντια και ν΄ αγωνίζεται για λίγο ακόμα. Στο 50΄, η Σιδηρά διαμόρφωσε το 2-1, με τον Θωμαΐδη να κάνει αναγκαστική αλλαγή της Κυριάκη στο 52΄, που έδωσε τη θέση της στην Κολλήγα, η οποία πέρασε κάτω από τα γκολπόστ. Στο 62΄, οι Κηρτικές εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την εξέλιξη για τον Αρη και με την Νικηταρά έκαναν το 3-1 με γκολ καθαρό οφ-σάιντ. Το τέλος βρήκε τις «κίτρινες» να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

ΑΡΗΣ (Θωμαΐδης): Κυριάκη (λ.τ. 52΄ Πολωνίδου), Κολλήγα, Παπαδοπούλου (λ.τ. 87΄ Αναστασιάδου), Καρκατζίνου, Λαγούδη (60′ Κεχαγιά), Χυτούδη, Κώττα, Μαντατζή, Γκόγκα, Χουτουριάδου, Λαγουμτζή.

To Top