Διαμαντάκος ο πρώτος, έπεται συνέχεια, ποιοι είναι οι στόχοι…

Η άφιξη του Δημήτρη Διαμαντάκου στη Θεσσαλονίκη ανοίγει τον μεταγραφικό κύκλο της χειμερινής περιόδου για τον Άρη.

Η ενίσχυση της ομάδας αποτελεί το κυρίαρχο θέμα για την διοίκηση του Άρη, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες διαβεβαιώσεις, ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο για να προχωρήσει στην ενδυνάμωση του ρόστερ.

Ο Διαμαντάκος είναι ο πρώτος από τους παίκτες που ήρθε σε συμφωνία, είναι από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκης και μόλις ολοκληρωθούν οι εργομετρικές εξετάσεις -το πρωί της Πέμπτης-θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Εφόσον βγει το δελτίο του μέχρι την Παρασκευή θα είναι στη διάθεση του Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος θα κρίνει τη συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους υπόλοιπους στόχους της ομάδας. Τα ονόματα λίγο-πολύ έχουν δει το φως της δημοσιότητας (Τάτος, Ζαραδούκας, Βλαχοδήμος, Σαρρής) ωστόσο, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και απαιτεί τον ανάλογο χειρισμό.

Εκτός από τα παραπάνω ονόματα υπάρχουν εναλλακτικές, όπως και μια σχετική ιεράρχηση με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Η τελική επιλογή θα είναι προϊόν συνάρτησης και πολλών παραμέτρων.

Οι άνθρωποι του Άρη κορυφώνουν τις προσπάθειες τους προς αυτή την κατεύθυνση εξαντλώντας όλα τα περιθώρια για τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν. Το ιδεατό σ’ αυτή την περίπτωση είναι η άμεση ενσωμάτωσή τους στην ομάδα καθώς κάθε παιχνίδι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον σύλλογο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως τόσο ο Αλκαράθ, όσο και η διοίκηση θα ήθελαν τον Άρη ενισχυμένο απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής

 

To Top