Νέα απειλή από Φατί, Καστίγιο, Ντίκο, Σανκαρέ, ζητούν ποινές κατά του Άρη!

Μπορεί στο περιθώριο του δικαστηρίου που αναβλήθηκε για την υπαγωγή στο άρθρο 99, να δόθηκε η υπόσχεση για συνάντηση για να βρεθεί η “χρυσή τομή”, αλλά νομικά το θέμα τεσσάρων «πρώην» παικτών του Άρη παραμένει μια θηλιά στο λαιμό του συλλόγου, που ολοένα και σφίγγει.

Ο λόγος για τις υποθέσεις των Φατί, Καστίγιο, Ντίκο, Σανκαρέ. Την περασμένη Παρασκευή, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι του Άρη δεσμεύτηκαν για ένα ραντεβού με τον δικηγόρο των τεσσάρων Γιώργο Ζελελίδη, ώστε να βρεθεί σημείο επαφής. Η πλευρά των παικτών διεμήνυσε ότι απαιτούνται χρήματα, γιατί ήδη δεν έχουν εξυπηρετηθεί οι διακανονισμοί από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα…

Όμως, όπως έγινε γνωστό και παραδέχθηκε και στην χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Χρήστος Γρόλλιος, ο κλοιός σφίγγει. Οι τέσσερις «πρώην» ποδοσφαιριστές του Άρη κίνησαν νομικά τη διαδικασία για την επιβολή ποινών σε βάρος των κίτρινων, όπως έχουν ήδη, κάνει (πρώτος από όλους) ο Κουλουχέρης, αλλά και οι Μενδρινός και Νάτσο Γκαρσία!

Η συγκεκριμένη υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στις 29 Ιανουαρίου. Ένα ακόμη μεγάλο εμπόδιο, από αυτά που ξεπηδούν σε καθημερινή βάση στους κίτρινους και αφορούν την κακοδιαχείριση των τελευταίων τριών χρόνων!

To Top