Ήττα σοκ (2-1) της Ρεάλ από τη Βιγιαρεάλ

H Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από τον κακό της δαίμονα την Βιγιαρεάλ με 2-1 και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το 2023.

Η βραδιά ήταν εξαρχής ιστορική, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά μετά από 120 χρόνια εμφάνισε ενδεκάδα, χωρίς ούτε έναν Ισπανό σε αυτή!

Βέβαια, αυτό ήταν το τελευταίο μπροστά στην προβληματική εικόνα της βασίλισσας που δεν άξιζε να πάρει τίποτα στο «Θεράμικα» από το οποίο εντέλει έφυγε με τα χέρια αδειανά.

Μόλις στο 5ο λεπτό το κίτρινο υποβρύχιο άγγιξε το γκολ, όμως το τακουνάκι του Κοκλέν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, σε ένα πρώτο μέρος απόλυτης κυριαρχίας από την Βιγιαρεάλ που έχασε νέα κλασική ευκαιρία (23’), όταν ο Πίνο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Κουρτουά δεν έφαγε την ντρίμπλα και καπάκωσε την μπάλα.

Ο ίδιος παίκτης όμως πήρε την δική του ρεβάνς με το ξεκίνημα της μπάλας. Ο Μεντί έκανε φτηνό πούλημα της μπάλας, η Βιγιαρεάλ χτύπησε άμεσα στο τρανζίσιον και ο 20χρονος Ισπανός εξτρέμ με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 1-0 (47’).

Το γκολ αυτό έφερε συναγερμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, που πήρε περισσότερα ρίσκα σε ένα παιχνίδι, το οποίο εντέλει καθορίστηκε από τις αποφάσεις του VAR.

Στο 59ο λεπτό ο Βινίσιους έχασε χρυσή ευκαιρία για ισοφάριση, όμως το VAR βρήκε ένα χέρι του Φόιθ νωρίτερα, από το οποίο ο Μπενζεμά έκανε το 1-1 (60’) από την λευκή βούλα.

Μόνο που η Μαδριλένικη χαρά κράτησε ελάχιστα. Τρία λεπτά αργότερα σε μία παρόμοια φάση ο Αλάμπα έκανε χέρι και η ετυμηγορία ήταν ξανά πέναλτι, με τον Ζεράρδ Μορένο να κάνει το 2-1 (63’), που ήταν αρκετό για του γηπεδούχους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν φλύαρη στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και με την δεύτερη φετινή της ήττα κινδυνεύει να μείνει στο -3 από την κορυφή σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα επικρατήσει στο ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

To Top