Ήττα στη πρόβα τζενεράλε για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στην δική του πρόβα τζενεράλε για τη πρεμιέρα με τον Άρη, χάνοντας από τον Ατρόμητο με σκορ 3-1 σήμερα στο Περιστέρι.

Ο Απόλλωνας έδειξε πως έχει πολλά αμυντικά κενά που θα πρέπει να τα διορθώσει ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ νωρίς νωρίς. Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρίτο, τέσσερις παίκτες του Απόλλωνα δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα και ο Καραγκούνης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 στο 11′ με ωραίο δυνατό σουτ του Πετρόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 27′ Μετά από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου από δεξιά, ο Μπρίτο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα για δεύτερη φορά (2-1).

Το τελικό 3-1 για τον Ατρόμητο διαμόρφωσε στο 39′ ο Παπαδόπουλος με πλασέ από κοντά μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης (66′ Τσενάμο), Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Νάστος), Τζαμάλ (46′ Τζαμάλ), Φυτανίδης (46′ Ταυλαρίδης), Λαζαρίδης (79′ Γρομητσάρης), Δημούτσος (66′ Μπάλλας), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (66′ Καλλέργης), Ούμπιντες, Μπρίτο (46′ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (46′ Φάμπιο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Βέρτζος, Παντελιάδης (75′ Διαμάντης), Ζουέλα (53′ Καμαρά), Δεληζήσης, Αλβάρεζ (67′ Φαρινόλα), Κόρμπος (62′ Χατζηζήσης), Μίνγκας (57′ Τσοκάνης), Γκουέλα (46′ Τσιλιγκίρης), Μπλάζεκ (46′ Μπάρκογλου), Πετρόπουλος (75′ Τσεμπερίδης).

Πηγή: sport24.gr

To Top