Τεστ-ΑΡΗ δυνάμεις στην πρόβα τζενεράλε με τον Πανθρακικό!

Ο Άρης δίνει σήμερα το τελευταίο του τεστ στο γήπεδο της Κομοτηνής (7μ.μ.-PRESSARIS-LIVE). Είναι η πρόβα τζενεράλε πριν από την πρώτη επίσημη σέντρα της χρονιάς!

Κόντρα στον Πανθρακικό στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη της περιόδου, ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να τεστάρει την ομάδα που θα κληθεί να ξεκινήσει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18 Αυγούστου.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό γήπεδο ΟΠΑΠ Κομοτηνής.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καράδαης, Καρασαλίδης, Κύργιας Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Τσουκάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωκράτης Διούδης και Κώστας Κοτσαρίδης, οι οποίοι βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, καθώς και ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωκράτης Διούδης και Κώστας Κοτσαρίδης, οι οποίοι βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, καθώς και οι Νταβίντ Αγκάνθο (στην προπόνηση ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο), Μιχάλης Γιαννίτσης (ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του).

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί οδικώς για την Κομοτηνή και το μεσημέρι θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής.

 

To Top