Ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο

Ο Άρης έχασε από τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, με 19-11.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με 2-0, όμως οι παίκτες του Άρη κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, με τον Κούπμαν να στέλνει και πάλι την διαφορά στο +2 (3-1). Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Άρης πίεσε τον ΠΑΟΚ και κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά σε 3-3 και στη συνέχεια σε 4-4, όμως ένα γκολ του Κούπμαν και ένα εύστοχο πέναλτι του Κεχαλάρι έδωσαν ξανά διαφορά δύο τερμάτων στους «ασπρόμαυρους» (7-5).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Άρη κατάφερε να φέρει και πάλι την αναμέτρηση στα ίσα (8-8), όμως ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 5-0 έκανε το 14-9, χωρίς να αλλάζει κάτι στην εικόνα του ματς ως το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 7-4, 5-2

Π.Α.Ο.Κ. DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης Γ., Κεχαλάρης 4, Μιλάρντοβιτς 5, Μαραγκός, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 6, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ 1, Τόττης 1.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης 1, Ζιούτας, Βικάτος 1, Γιώρτσιος 3, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ, Παυλίδης 1, Πασματζής, Σολογιάννης 2, Κοστιουτσένκοφ 1, Σαλαμάνης, Κουνέλας 1, Θεοχάρης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

To Top