Εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Σαουθάμπτον κι ο Μικέλ Αρτέτα αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν πειθαρχικός κι όχι αγωνιστικός ή σχετικός με τραυματισμό.

Η προβληματική φετινή σεζόν διογκώνεται για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ. Εκτός από τη μεγαλύτερη επιθετική ανομβρία που βιώνει από την ημέρα που μετακόμισε στο Νησί, ο Γκαμπονέζος στράικερ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, υποχρεώνοντας έτσι τον Μικέλ Αρτέτα να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον.

«Δυστυχώς εξ αιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος. Νομίζω είμαστε πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι σε αυτήν την ομάδα έχουμε συγκεκριμένους κι αδιαπραγμάτευτους κανόνες, σήμερα λοιπόν δεν βρίσκεται στην αποστολή. Δεν είναι εύκολη κατάσταση, ούτε μια κατάσταση που θέλουμε να εμπλέκεται ο αρχηγός μας», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός για την ξαφνική απουσία του «Όμπα» από την αποστολή, ο οποίος μετρά μόλις 4 γκολ σε 14 εμφανίσεις στη φετινή Premier League και είναι φανερό πως διανύει την χειρότερη περίοδό του από όλες τις απόψεις στους Κανονιέρηδες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος Σάσα και Μπεναλουάν

Εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος Σάσα και Μπεναλουάν ενόψει του αγώνα με την Λαμία.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (18/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις).

Οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, προπονήθηκαν σήμερα μόνοι τους και θα είναι εκτός αποστολής στο μεθαυριανό παιχνίδι.

To Top