Ήττα του Κόκε στο «Βιθέντε Καλντερόν»

Πριν από ένα χρόνο και τρεις ημέρες, ο Σέρχιο Κόκε… έκλεινε το σπίτι της Ατλέτικο Μαδρίτης, σκοράροντας δις με τη φανέλα του Άρη. Ωστόσο, η επιστροφή του στο «Βιθέντε Καλντερόν» δεν αποδείχθηκε εξίσου επιτυχημένη, αφού η Ράγιο Βαγεκάνο γνώρισε την ήττα με 3-1 από τους «ροχιμπλάνκος».

Σ’ ένα γήπεδο που έχει ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο -όχι μόνο λόγω του περσινού θριάμβου των «κίτρινων» αλλά και επειδή ανέκαθεν εξέφραζε θαυμασμό για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Ατλέτικο- ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να αφήσει ξανά το σημάδι του, στην σημερινή αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στην επάνοδό του στην αποστολή της Ράγιο, έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων, ο Κόκε ξεκίνησε το ματς στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή στο 76′, στη θέση του Λας Μπανγκουρά, όταν όμως όλα είχαν πια κριθεί, αφού το σκορ ήταν ήδη 2-0.

Για τους «ροχιμπλάνκος» σκόραραν οι Γκάμπι (24′), Ρανταμέλ Φαλκάο (74′) και Σάλβιο (91′), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92′ με αυτογκόλ του Γκάμπι ύστερα από προσπάθεια του Πίτι για τους φιλοξενούμενους.

Χάρη στη νίκη της, η Ατλέτικο έφτασε τους 19 βαθμούς και αναρριχήθηκε προσωρινά στην 7η θέση, ενώ η μέχρι πρότινος ισόβαθμή της Ράγιο Βαγεκάνο είναι 10η στην κατάταξη με 16 βαθμούς.

To Top