Ήττα του Λεβαδειακού – Μόλις 18 εισιτήρια στο Δόξα-Αστέρας!

Ολοκληρώθηκε η… 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0 επί του Λεβαδειακού (επόμενος αντίπαλος του Άρη) στο ΟΑΚΑ. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η αθηναϊκή ομάδα πλέον βρίσκεται στο +5 στην κορυφή από τον Ολυμπιακό, αλλά και το αρνητικό ρεκόρ των… 18 εισιτηρίων στον αγώνα Δόξα Δράμας-Αστέρας!

Το αυτονόητο έκανε με του Βοιωτούς ο Παναθηναϊκός. Επαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Παρουσιάστηκε σοβαρός, πειθαρχημένος μετά το 15′ και πήρε μία νίκη κερδίζοντας και τον Τοτσέ που σκόραρε δυο φορές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΣΚΟΡΕΡΣ: 33′ Σαριέγκι, 59′, 63′ Τοτσέ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο (71′ Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ (78′ Πετρόπουλος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (60′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72′ Ζάουι), Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος (60′ Σάντσεζ), Μεντί, Σουμπίνιο, Πόποβιτς.
 
18 εισιτήρια στο Δόξα-Αστέρας!

Η Δόξα Δράμας μπορεί να κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο αναγκάστηκε να το χαρεί… μόνη της μέσα στο άδειο και κρύο Καυταντζόγλειο, στο οποίο κόπηκαν μόλις 18 εισιτήρια! Ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ στο… συναρπαστικό ελληνικό πρωτάθλημα…

 

To Top