ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ίδια συνταγή, αλλά και με δύο… διλλήμματα

Νέα χρονιά, με ίδια όμως… συνταγή. Για τον Άρη η επιστροφή στις νίκες την Κυριακή, είναι θέμα μείζονος σημασίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Σπανός, δεν έχει ακόμα καταλήξει οριστικά στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από τη αρχή του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο 48χρονος κόουτς, εξετάζει κάθε πιθανή επιλογή, προκειμένου να παρουσιάσει την ομάδα του απόλυτα έτοιμη για το πρώτο “τρίποντο” του 2018.

Μέχρι και χθες, ο προπονητής του Άρη, δεν έδωσε οριστικές απαντήσεις σε δύο… διλήμματα. Του ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και αυτού, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όσον αφορά το δεξί άκρο, ο Μάρκος Ντούνης είναι αυτός που έχει το προβάδισμα, έναντι του Λούκα Μιλούνοβιτς, παρότι στα… σημεία. Η τελική απόφαση για την συγκεκριμένη θέση, θα παρθεί από τον Δημήτρη Σπανό κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης.

Παράλληλα, θέση πίσω από τον Διαμαντόπουλου, διεκδικεί τόσο ο Μπάμπης Παυλίδης, όσο και ο Γιάννης Πασάς.

Οι υπόλοιπες θέσεις, πάνω κάτω γνωστές. Στο τέρμα ο Γιώργος Καντιμοίρης, με τετράδα στην άμυνα τους, Χρήστο Μπούρμπο, Ούγκο Σόουζα, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο. Στη μεσαία γραμμή οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Χουσείν Μουμίν και στην επίθεση εκτός του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο δεξί άκρο αυτής.

To Top