ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ατυχία κόβει τη… φόρα του Νίκιτς

Μία ακόμα άτυχη στιγμή για τον Μπράνισλαβ Νίκιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, σε μία περίοδο, που ετοιμαζόταν σκληρά (θυμηθείτε εδώ) για την πλήρη επιστροφή του…

O 34χρονος μέσος θα δώσει αγώνα δρόμου σήμερα και αύριο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, σε μία μονομαχία με συμπαίκτη του, χτύπησε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Παρότι συνέχισε το υπόλοιπο της προπόνησης κανονικά, οι πόνοι έγιναν αρκετά πιο έντονοι στην πορεία.

Σήμερα και αύριο, θα προσπαθήσει να προπονηθεί αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο και να προλάβει αλλά και να ρισκάρει οποιαδήποτε συμμετοχή του ακόμα και στην αποστολή ο Δημήτρης Σπανός.

Μία χρονιά περίεργη για τον Μπράνισλαβ Νίκιτς, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά μικρές άτυχες στιγμές του έχουν στερήσει τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα, παρά τη μεγάλη θέλησή του γι αυτό.

To Top