ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι προτεραιότητες του Καρυπίδη και το “παράθυρο” για ενίσχυση…

Ένα ερώτημα το οποίο ακόμα δεν έχει ακόμα απαντηθεί είναι αν ο Άρης θα προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις, σε ότι αφορά την ενίσχυσή του τον Ιανουάριο ή θα πορευτεί ως έχει…

Διότι παίκτες προτείνονται, εξετάζονται, όπως εξετάζονται και ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στα “θέλω” των ανθρώπων του Άρη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση, με κατάθεση δηλαδή πρότασης.

Αυτό που θέλει προς το παρόν ο Θοδωρής Καρυπίδης, είναι να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Οικονομικές κατά βάση. Για παράδειγμα, εκτός από τις πληρωμές στο τωρινό ρόστερ πριν τις γιορτές, χρήματα δόθηκαν και σε όσους η ΠΑΕ οφείλει από την περσινή σεζόν.

Παίκτες που έχουν αποχωρήσει και με τους οποίους υπάρχουν διακανονισμοί οφειλομένων σε ισχύ. Εδώ και λίγο καιρό ο Θοδωρής Καρυπίδης, έχει ξεχρεώσει οριστικά τον Ταυλαρίδη, ενώ μία ακόμα δόση πληρώθηκε ο Αντρέου. Έναντι χρημάτων, πήραν οι Ρόβας, Τάτος, Καράμπελας και Ίλιτς.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του 39χρονου επιχειρηματία πριν στραφεί στον τομέα της ενίσχυσης. Αρέσκεται στις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, όπως έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Βαγγέλη Πλατέλλα και δεν αποκλείεται να αποφασίσει έστω και την τελευταία μέρα του Γενάρη, να αποκτήσει κάποιον παίκτη.

Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποδειχθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην ομάδα και να είναι οικονομικά προσιτός…

To Top