Ίδιο πάθος, ίδια ένταση στο Παλέ (PRESSARIS-LIVE, 20:30) για ένα… όνειρο τρελό!

Θαύματα δεν γίνονται συχνά, είναι δύσκολο να γίνουν μαζεμένα σε 48 ώρες, όμως μπορεί κανείς να είναι… σίγουρος όταν υπάρχει ο φετινός Άρης; Οι κίτρινοι έχοντας μειώσει την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό σε 2-1, φιλοδοξούν σήμερα (20:30) στο Αλεξάνδρειο να ισοφαρίσουν και να τη στείλουν πίσω στο ΣΕΦ.

Ουδείς μπορούσε να περιμένει αυτό που είδε προχθές. Τον Άρη αποδεκατισμένο από τους τραυματισμούς, στο Αλεξάνδρειο χωρίς κόσμο, να κερδίζει εύκολα και καθαρά τον Ολυμπιακό με σκορ 84-74.

Είναι ελάχιστοι πιθανώς αυτοί που θεωρούν ικανό τον Άρη να ισοφαρίσει τη σειρά, κυρίως γιατί – επειδή πάντα τέτοιες σειρές εξαρτώνται κυρίως από την καλύτερη ομάδα – ο Ολυμπιακός θα έχει άλλο δείκτη συγκέντρωσης, πολύ πιο υψηλό.

Μπορεί να έχουν και δίκιο όσοι ενστερνίζονται αυτή την άποψη, αλλά είδαν όλοι τι έγινε προχθές, όταν οι κίτρινοι εγκλώβισαν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό για 40 λεπτά.

Τι θέλει να δει σήμερα ο Δημήτρης Πρίφτης από τους παίκτες του; Ίδια ενέργεια, ίδια ένταση, ίδιο πάθος. Το αν τα ελεύθερα σουτ μπουν όπως μπήκαν προχθές είναι θέμα ημέρας. Αν οι κίτρινοι έχουν τα στοιχεία που δεν είχαν στο ΣΕΦ, αλλά εμφάνισαν με… περίσσευμα στο Παλέ, τότε έχουν πιθανότητες να πάνε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Αγωνιστικά δεν αλλάζει κάτι. Ίσως ο Πρίφτης να μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Σίμτσακ για κάποιες ανάσες στον Κώστα Χαρίση. Ο Ντρου Νέιμικ δεν θα αγωνιστεί, ενώ από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι στην 12αδα και πιθανώς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

To Top