ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ίλιτς: “Αφιερώνω τα γκολ στον κόσμο του Άρη και στους συμπαίκτες μου – Θα μας βοηθήσει ο Τζεμπούρ”

O Μπράνα Ίλιτς, μεγάλος πρωταγωνιστής της νέας νίκης του Άρη, μίλησε για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, στην οποία πέτυχε και δύο σημαντικά τέρματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Metropolis” για:

– το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος»

– το αν είχε βάλει ξανά δύο γκολ: «Πριν τρία τέσσερα χρόνια στο Γιάννενα – Βέροια, αλλά να είναι τόσο σημαντικά και τα δύο γκολ για το τελικό αποτέλεσμα, όχι».

– το πού αφιερώνει το γκολ: «Σίγουρα στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ χθες και στα παιδιά, γιατί τα γκολ είναι ομαδική δουλειά. Είχαμε άγχος και αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο».

– το σε ποιο πρόσωπο θα επέλεγε να αφιερώσει το γκολ: «Δεν ξέρω, μπορεί και σε μένα».

– το αν φοβήθηκε ότι κάτι θα πάει στραβά στο παιχνίδι: «Όχι. Είδα ότι παρά το ότι βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, μπήκαμε δυνατά και καλύτερα από άλλους αγώνες και καταφέραμε να απαντήσουμε πολύ γρήγορα. Δε φοβήθηκα. Ξέρω πόσο καλή ομάδα είμαστε και μπορούμε να βάλουμε γκολ σε κάθε παιχνίδι».

– το αν πιστεύει ότι ο Άρης μπορεί να παραμείνει στην κορυφή: «Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτά. Κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε όλοι, είναι να είμαστε πρώτοι και να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

– τη συμμετοχή του Τζεμπούρ: «Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Ραφίκ και ελπίζουμε να βρει τον εαυτό του γιατί μπορεί να βοηθήσει όλη την ομάδα. Όταν θα είναι και αυτός καλά, σίγουρα θα μας βοηθήσει».

– το αν ειπώθηκε κάτι από τον Αναστόπουλο ή από τους συμπαίκτες μετά το παιχνίδι: «Ναι, σίγουρα. Εγώ έχω παίξει όλα τα παιχνίδια, έχω ξεκινήσει αλλά τώρα τελευταία που είμαι εκεί που πρέπει, νιώθω καλύτερα και αυτό νομίζω φαίνεται. Σίγουρα με τον κόουτς μιλάμε κάθε μέρα».

– τον αν του αποκαλύπτει τα μυστικά του ο Αναστόπουλος: «Αυτά το κάνουμε κάθε μέρα. Κάθε εβδομάδα μας δίνει καινούργια πράγματα».

To Top