ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ίνδαλμα για τα παιδιά ο Χαριστέας, τον θέλουμε όσο πιο κοντά γίνεται”

O Παναγιώτης Αλεξιάδης, γιος του θρυλικού Αλέκου Αλεξιάδη και γενικός αρχηγός των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΑΣ Άρης μίλησε για την πρόσφατη παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στο γήπεδο, αλλά και την πορεία των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον τεχνικό υπεύθυνο Σάββα Κωφίδη και την προσαρμογή στα νέα του καθήκοντα:

Ο Σάββας παίρνει μέρος στις προπονήσεις μαζί με τα μικρά. Από τα bambini μέχρι τα μεγάλα μπαίνει μέσα στο γήπεδο και κάνει προπόνηση. Γίνεται και προπονητής και ποδοσφαιριστής, βοηθάει πολύ τα παιδιά.

Για τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση των μικρών:

Ο Άγγελος ήταν πολύ διαχυτικός με τα παιδιά. Τους αγκάλιασε και τους ευχήθηκε να παίξουν και να τιμήσουν την φανέλα αυτής της ομάδας. Είναι ένα ίνδαλμα για τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικρά σε ηλικία, αφού το διαδίκτυο βοηθάει αρκετά και τα παιδιά τον θαυμάζουν. Ευχόμαστε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην ομάδα. Ο Άγγελος έχει έναν ακέραιο χαρακτήρα, έχει ήθος και ένα μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Άρη και τέτοιοι άνθρωποι είναι καλό να αξιοποιούνται.

Για τον πατέρα του, Αλέκο Αλεξιάδη και τα 73α γενέθλια του:

Έκλεισε τα 73 του χρόνια, του κάναμε έκπληξη στο σπίτι και χάρηκε πάρα πολύ. Από μικρός που ήταν τον ενδιέφερε ο σύλλογος. Αυτή την περίοδο επικρατεί ενθουσιασμός επειδή η ομάδα επανήλθε. Ο πατέρας μου και στα δύσκολα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα και την στήριξε. Η επιθυμία του Αλέκου Αλεξιάδη είναι να φέρει η ομάδα πολλους τίτλους από εδώ και στο εξής.

To Top