ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίντερ και πάσης… Ιταλίας! (video)

Μπήκε «μουδιασμένη» στον αγωνιστικό χώρο, κινδυνεύοντας στο πρώτο εικοσάλεπτο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά τελικά η Ίντερ ανέβασε στροφές, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να επικράτησει της Μίλαν (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου χάρη σε γκολ του Φρέντι Γκουαρίν στο 58’.

Η Μίλαν στα πρώτα λεπτά του ματς θέλησε να εκμεταλλευτεί την πίεση που είχε στα πόδια της η Ίντερ λόγω έδρας, αλλά ο Λουίζ Αντριάνο «αχρήστευσε» και τις τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν, με τον τερματοφύλακα της Ίντερ, Χαντάνοβιτς, να νικάει κατά κράτος τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Αυτό το διάστημα κυριαρχίας της ομάδας του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αφύπνισε τους γηπεδούχους που άρχισαν να ψάχνουν πιο έντονα το γκολ και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο. Ικάρντι και Γιόβετιτς δεν κατάφεραν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν να σκοράρουν, αλλά τα κατάφερε καλύτερα απ’ όλους ο Γκουαρίν.

Ο Κολομβιανός χαφ στο 58’ πήρε την μπάλα από το κέντρο και αφού έφτασε μέχρι και λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, σούταρε με το αριστερό χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Ντιέγκο Λόπεθ.

Το γκολ αυτό ώθησε τη Μίλαν να ψάξει πιο έντονα το γκολ, αλλά ο Μπαλοτέλι αποδείχθηκε μοιραίος. Στο 78’ ο Ιταλός έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Χαντάνοβιτς και κάπως έτσι η Ίντερ κράτησε το υπέρ της σκορ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι η μοναδική στην Ιταλία που έχει φτάσει στο 3/3 και βρίσκεται στην κορυφή της Serie A.

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top