ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εν αναμονή της οριστικής απάντησης του Αναστόπουλου, γιατί καθυστερεί…

Tην οριστική απάντηση του Νίκου Αναστόπουλου στην πρόταση που του κατέθεσε ο ίδιος περιμένει ο Θοδωρής Καρυπίδης, προκειμένου να δρομολογήσει το δεύτερο στάδιο της οργάνωσης του Άρη σε ρόστερ και πάγκο.

Ο 57χρονος κόουτς, όμως, εμφανίζεται διστακτικός στο να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση, δίχως να έχει πρώτα τις αναγκαίες διασφαλίσεις, αναφορικά με το τριετές κλειστό συμβόλαιο που επιθυμεί απο τον Άρη για να πειστεί και να συμφωνήσει.

Αυτό που περιμένει ο «Αναστό» πριν πει το πολυπόθητο «ναι» είναι να υπάρξει κατοχύρωση αναφορικά με την διάρκεια του συμβολαίου του. Ναι μεν συμφωνήθηκε να είναι διάρκειας τριών ετών, ωστόσο, ο 57χρονος τεχνικός θέλει να «σφραγίσει» την μελλοντική του παραμονή στον πάγκο της ομάδας, ανεξαρτήτου διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι με την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ και τη σύσταση νέας ΠΑΕ, αυτομάτως η διοικητική κατάσταση αποκτά μία ρευστότητα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, της αλλαγής δηλαδή στο «τιμόνι» του συλλόγου, ο «Αναστό» θέλει να έχει τις διασφαλίσεις ότι θα παραμείνει, ώστε να ολοκληρώσει το μακροπρόθεσμο πλάνο που έχει στα σκαριά για τον Άρη

To Top