Ίντερ – Μίλαν: Sold out μετά από δύο χρόνια στο Μεάτσα και ρεκόρ για τους νερατζούρι

Η πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia εις βάρος της Μίλαν συνδυάστηκε και με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού με την υπογραφή της Ίντερ, χάρη στο εντυπωσιακό “παρών” των οπαδών της στις εξέδρες του “Μεάτσα”.

Ίντερ και Μίλαν συναντήθηκαν στο Coppa Italia όπως και την περυσινή σεζόν και το φινάλε βρήκε τους νερατζούρι εκ νέου θριαμβευτές. Το 0-0 στον πρώτο αγώνα άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς αλλά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι φρόντισε να τους κλείσει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας με 3-0 της συμπολίτισσας με σκόρερ τους Μαρτίνες (2 γκολ) και Γκόζενς.

Η πρόκριση αυτή συνδυάστηκε μάλιστα και με ένα σημαντικό γεγονός αφού για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια έγινε sold out στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει πως η αμέσως προηγούμενη φορά που δεν είχε μείνει ούτε ένα εισιτήριο αδιάθετο ήταν και πάλι σε Derby della Madonnina.

Ήταν εκείνο της 9ης Φεβρουαρίου 2020 όπου και τότε η Ίντερ είχε πανηγυρίσει, κάνοντας μάλιστα μία επική ανατροπή αφού αν και είχε βρεθεί στα σχοινιά, όχι μόνο σταμάτησε να τις… τρώει από τη μεγάλη της αντίπαλο αλλά έριξε νοκ-άουτ τους ροσονέρι με μία απίστευτη ανατροπή που της επέτρεψε να πανηγυρίσει τη νίκη με 4-2.

Το εντυπωσιακό είναι πως με το sold out που έγινε στο ματς της Τρίτης (19/4) η Ίντερ μπορεί να καμαρώνει και για ένα ρεκόρ στην ιστορία του Coppa Italia που ανήκει πλέον σε αυτή και έχει να κάνει με τις εισπράξεις που έφτασαν τα 4.156.710 ευρώ.

Ο ενθουσιασμός των φίλων της είναι δε τέτοιος που αχνοφαίνεται και δεύτερο διαδοχικό sold out, αυτή τη φορά για το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα του Μουρίνιο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως έχουν ήδη πουληθεί 70.000 εισιτήρια σε ένα κομβικό ματς όσον αφορά στην κόντρα των δύο Μιλανέζων για το σκουντέτο.

To Top