ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίντερ 109 ετών… Το μήνυμα και το βίντεο για τα γενέθλια (video)

Η Ίντερ σήμερα γίνεται 109 ετών και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι αποτελεί τη μόνη ιταλική ομάδα που έχει κατακτήσει τρεμπλ και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις Μίλαν και Γιουβέντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «νερατζούρι» με τίτλο «Η ιστορία μας δεν είναι σαν κανενός άλλου»:

«Είναι η ιστορία μιας ομάδας που χαρακτηρίζεται από ισχυρές αρχές για πάνω από 100 χρόνια, που συνεχίζουν να μας οδηγούν μέχρι σήμερα. Γεννημένη από το όραμα σπουδαστών, μεταναστών και καλλιτεχνών που μαζεύτηκαν στον εστιατόρια του Μιλάνου «L’ Orologio», μοιράτηκαν μια προοδευτική για την εποχή τους ιδέα – μια πόλη σαν το Μιλάνο άξιζε ένα διεθνές επίπεδο, μια διεθνή ομάδα. Έτσι, η Ίντερ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1908. Μια ομάδα που η διαφορετικότητα αγκαλιάζεται, που όλοι παίζουν ενωμένοι κάτω από ένα διεθνές διαβατήριο – εκεί που μόνο το ταλέντο έχει σημασία.

Σε αυτή τη διαδρομή των 109 ετών, η Ίντερ είναι η μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει το τρεμπλ και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από τη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Για πάνω από έναν αιώνα, οι αρχές μας – Ενότητα, Εντιμότητα και Καρδιά – μας έχουν δείξει το δρόμο που λειτουργούμε και έχουν μάθει σε όλο τον κόσμο ποιοι είμαστε. Παίζουμε με ενότητα – με παίκτες που προέρχονται από περισσότερα από 47 έθνη από τη στιγμή της ίδρυσης της ομάδας και αφοσιωμένους οπαδούς, που γυρίζουν όλη την υδρόγειο, είμαστε χωρίς αμφιβολία μια οικογένεια του κόσμου, που κερδίζει σαν ένας άνθρωπος.

Πορευόμαστε με εντιμότητα – ειλικρίνεια και δικαιοσύνη μας οδηγούν. Δεν είναι μόνο η νίκη. Είναι ο τρόπος με τον οποίο κερδίζουμε. Κερδίζουμε με την καρδιά ας – με βαθειά αισθήματα που τροφοδοτούν το αλύγιστο πνεύμα μας. Οι αρχές μας έχουν γεννηθεί από μια ισχυρή ιδέα που μας εμπνέει και κυλάει στις φλέβες μας – είμαστε αληθινά αδέρφια του κόσμου. Στεκόμαστε σθεναρά με αυτά που πιστεύουμε, με τα κεφάλια μας ωηλά και τις καριδές μας να χτυπούν δυνατά. Είμαστε οι νερατζούρι»

To Top