ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαργαρίτης: “Με την αλλαγή προπονητή θα αλλάξουν πράγματα στον Άρη”

Στην ΕΠΣΜ αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Άρη, Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος κατέκτησε το ερασιτεχνικό κύπελλο και στις δηλώσεις του δεν ξέχασε τους κιτρινόμαυρους.

Ο Μαργαρίτης αγωνίζεται στον ΠΑΟ Κουφαλίων, κατακτώντας χθες το κύπελλο κόντρα στην Νίκη Μεσημερίου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επιλογή του να παίξει στην ΕΠΣΜ. Όπως είπε: «Το ποδόσφαιρο περνάει μια περίοδο παρακμής. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και για αυτό προτίμησα αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχει σιγουριά στον οικονομικό τομέα και υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Είναι καθαρά τα πράγματα.

Όταν δεν υπήρχαν απολαβές μεγάλες στη Β και Γ Εθνική και ζούσαμε με 300 και 400 ευρώ. Πρέπει να σε απασχολεί το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να συντηρηθούμε με αυτά τα λεφτά. Προτίμησα να έρθω να παίξω εδώ γιατί είναι τα λεφτά στην ώρα τους. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το ευχαριστιέσαι. Είναι μια επιλογή ρεαλισμού. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Για τον Άρη: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση γιατί η ομάδα δεν πείθει. Με την αλλαγή προπονητή θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Θεωρώ ότι κομβικό σημείο είναι με το τι θα γίνει με τη Λαμία. Εάν χάσει την ένσταση η Λαμία τότε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλιώς θα είναι δύσκολο».

To Top