ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίσκο: «Είμαστε εδώ που είμαστε εξαιτίας του ροτέισον του Ζιντάν»

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Θέλτα με 4-1 στο «Μπαλαίδος» φέρνει τους «μερένχες» όλο και πιο κοντά στο ισπανικό πρωτάθλημα και ο Ίσκο αποδίδει τα κρέντιτς στον προπονητή του για την άψογη διαχείριση του ρόστερ.

Το βράδυ της Τετάρτης ο μικρόσωμος Ισπανός επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της «βασίλισσας», και για άλλη μια φορά δικαίωσε τον προπονητή του Ζινεντίν Ζιντάν. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι που η νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Θέλτα ήταν μονόδρομος, ο Ίσκο ήταν υπερπολύτιμος στο παιχνίδι των Μαδριλένων.

Ήταν αυτός που πάσαρε δις στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 10ο και το 48ο λεπτό, για να σκοράρει ο Πορτογάλος δύο γκολ και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0. Με αυτές τις δύο ασίστ ο Ίσκο έφτασε τις οκτώ στο πρωτάθλημα, αλλά πάνω απ’ όλα δημιουργεί ένα καλό πονοκέφαλο για το Γάλλο τεχνικό ενόψει…Κάρντιφ αλλά και «Ροσαλέδα».

Αναλυτικά οι δηλωσεις του 25χρονου Ισπανού:

Για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα: «Έχουμε κερδίσει άλλο ένα τελικό και πλέον είμαστε στην τελική ευθεία. Το παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα θα είναι το ίδιο δύσκολο με το αποψινό κόντρα στη Θέλτα, και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Έχω πολλούς φίλους εκεί. Θα είναι πολύ όμορφη ιστορία αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα εκεί. Θα είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα και ελπίζω να είναι όμορφο. Χρειαζόμαστε μόνο ένα βαθμό αλλά θα πάμε εκεί για τη νίκη όπως πάντα κάνουμε.»

Για τον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε:

«Είναι πολύ εύκολο να παίζεις μαζί του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις την μπάλα μέσα στην περιοχή, και αυτός θα κάνει όλα τα υπόλοιπα»
«Έχει μπει πολύ δυνατά σε αυτό το τελευταίο και κρίσιμο διάστημα της σεζόν, είναι σαν αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός, όλοι είναι σαν αεροπλάνο»

Για το πως έχει χειριστεί το δυναμικό του ο Ζιντάν: «Είμαστε εδώ που είμαστε χάρις την δουλειά του Ζιντάν. Παίζουμε όλοι και όλοι έχουμε κάποια δουλειά να κάνουμε…Τρέξιμο, επίθεση, άμυνα, αλληλοκάλυψη. Αλλά ακριβώς αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

To Top