ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεκρός ο Κρις Κορνέλ των Soundgarden!

Ακόμα μια απώλεια στο χώρο της ροκ μουσικής καθώς όπως Κρις Κορνέλ των Soundgarden πέθανε σε ηλικία 52 ετών.

Ο Κορνέλ βρισκόταν με τους Soundgarden σε περιοδεία και το βράδυ της Τετάρτης έπαιξαν στο Ντιτρόιτ. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του…

Ο 52χρονος τραγουδιστής των Soundgarden είχε ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα, καθώς ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη και επισκεπτόταν συχνά τη χώρα μας. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση.

Η είδηση του θανάτου του Κρις Κόρνελ έγινε γνωστή στο twitter από τον «KFI AM 640», γράφοντας: «Ένας εκπρόσωπος είπε οτι ο ρόκερ Cris Cornell πέθανε σε ηλικία 52 ετών».

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, επικαλούμενο τον εκπρόσωπό του τραγουδιστή, Μπράιαν Μπάμπερι.

Σύμφωνα με τον Μπάμπερι, ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η οικογένειά του έχει διατάξει ιατροδικαστική έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 52χρονου τραγουδιστή, ωστόσο έχει ζητήσει να προστατευτεί η ιδιωτική του ζωή,

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν μερικές ώρες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του στο θέατρο «Fox» με τους Soundgarden.

Photo published for Chris Cornell, former Soundgarden singer, dies aged 52

Chris Cornell, former Soundgarden singer, dies aged 52

Singer’s representative said his death was sudden and unexpected

 

To Top