Ίσως γλυτώσει το χειρουργείο ο Πάσαλιτς!

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υποβληθεί ή όχι σε επέμβαση (αρθροσκόπηση) ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς για να αποκατασταθεί η ζημιά στο μηνίσκο του. Πιθανώς θα ζητηθεί και δεύτερη γνώμη και μετά θα πάρει απόφαση ο παίκτης σε συνεννόηση με την ομάδα για το αν είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Βόσνιος γκαρντ έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο γόνατό του. Είναι ένας τραυματισμός που αντιμετωπίζεται και με θεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή προσωρινά, εκτός από την αρθροσκόπηση. Στην πρώτη περίπτωση ουσιαστικά ο παίκτης μπαίνει σε μια διαδικασία συντήρησης, στην δεύτερη κάνει την αρθροσκόπηση, μένει εκτός δράσης για ένα μήνα και επιστρέφει.

Επειδή η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση ο Πάσαλιτς και ακολουθώντας συγκεκριμένη φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή να γλυτώσει του χειρουργείο και να βγάλει τη χρονιά συντηρητικά.

Από τον επίσημο Άρη δεν προκύπτει ότι ο Πάσαλιτς θα κάνει αρθροσκόπηση, άρα ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τον τρόπο αντιμετώπισης του τραυματισμού του.



To Top