Στο μυαλό τους είναι μόνο οι τρόποι για το “διπλό” και καμία δικαιολογία

Ο Χαρίσης προέρχεται από οστικό οίδημα. Του Σαρικόπουλου του πονάει το γόνατο. Του Πελεκάνου επίσης. Ο Χαντ έκανε θεραπείες και όχι προπόνηση τις προηγούμενες μέρες. Ο Πάσαλιτς λογικά είναι νοκ άουτ. Ο Τσακαλέρης δεν είναι ακόμα έτοιμος. Η προετοιμασία για ένα ματς με τον ΠΑΟΚ κύλησε κάθε άλλο εκτός από φυσιολογικά. Όλα αυτά δημιουργούν μια προβληματική πραγματικότητα για τον Άρη. Όλα αυτά ούτε σκέφτονται οι παίκτες και ο Βαγγέλης Αγγέλου να τα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία…

Το οστικό οίδημα του Χαρίση δεν θα τον κρατήσει εκτός μάχης. Ούτε οι πόνοι στα γόνατα των Πελεκάνου, Σαρικόπουλου και Χαντ. Ούτε ένας σκέφτηκε ότι μπορεί να χάσει αυτό το ματς. Αν ο Πάσαλιτς είχε τραυματιστεί λίγες μέρες νωρίτερα ίσως κι αυτός να ήταν μέσα στην αποστολή και να’ παιζε!

Ο Άρης κόντρα σε όλα τα προβλήματα πάει αύριο στην Πυλαία να κερδίσει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι κανονικής διάρκειας με τον ΠΑΟΚ, το οποίο αν το κερδίσει, θα του χρησιμεύσει για να εδραιωθεί στην 6η θέση, ειδικά μετά την ήττα του Απόλλωνα από το Ρέθυμνο.

Ουδείς από τον Άρη θα χρησιμοποιήσει τα προβλήματα ως δικαιολογία. Αυτή η ομάδα έχει σφυρηλατηθεί αρκετά πετυχημένα από τότε που την ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Είναι ομάδα που δύσκολα κάμπτεται. Αυτό θέλει να βγάλει στην Πυλαία αύριο. Τρόποι για να κερδίσει το παιχνίδι υπάρχουν πολλοί, ακόμα κι αν θα απουσιάσει κατά τα φαινόμενα ο καλύτερος παίκτης της. Ακόμα και χωρίς τον Πάσαλιτς, ο Άρης υπερέχει στην περιφέρεια, έχει τους παίκτες που μπορούν να βάλουν προβλήματα στους δύο (Χάτσερ, Χαραλαμπίδης) περιφερειακούς του ΠΑΟΚ, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Υστερεί μέσα στο καλάθι, γιατί δεν είναι μόνο ο Παπαδόπουλος. Ο ΠΑΟΚ παίρνει λύσεις από όλους τους παίκτες ρακέτας (Τσαϊρέλης, Καλλές, Κασελάκης, Μαργαρίτης) και εκεί οι κίτρινοι θα πρέπει να ελέγξουν την κατάσταση με ομαδική δουλειά και ριμπάουντ.

Μην έχει τον Άρη – αυτόν τον Άρη – ξεγραμμένο κανείς, ακόμα και με αυτά τα προβλήματα. Το γιατί θέλουν πολύ να το απαντήσουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, είναι όμως δεδομένο ότι στο μυαλό τους υπάρχουν μόνο οι τρόποι εκείνοι που θα δώσουν το ροζ φύλλο και όχι οι δικαιολογίες σε ενδεχόμενη ήττα, που είναι αναμφίβολα μέρος του παιχνιδιού.

 

To Top