Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της Περαίας

Βρέθηκε πριν από λίγο το κλεμμένο ΙΧ μέσα στο οποίο επέβαινε ένα πεντάχρονο αγοράκι, αφού μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, το όχημα εντοπίστηκε τελικά στο Πλαγιάρι και μέσα σε αυτό βρισκόταν το παιδί, που είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ είχε ξεκινήσει στις 14.30, όταν ο οδηγός και πατέρας του παιδιού σταμάτησε στην Περαία και κατέβηκε από το όχημα για να κάνει μια δουλειά, αφήνοντας ωστόσο τα κλειδιά στη μίζα. Εκείνη την ώρα, άγνωστος μπήκε στο ΙΧ και εξαφανίστηκε, ενώ το παιδί κοιμόταν στο πίσω κάθισμα.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, στον αέρα του “Ράδιο Θεσσαλονίκη” βγήκε ο πατέρας του 5χρονου δίνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη, εξέλιξη που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εύρεση του παιδιού.

Οδηγός ταξί, που άκουσε την περιγραφή του δράστη στο ΡΘ, ενημέρωσε την αστυνομία ότι είχε παραλάβει νωρίτερα έναν πελάτη με παρόμοια χαρακτηριστικά από την περιοχή του Πλαγιαρίου (μπροστά στην εκκλησία). Αρχικά, ο άγνωστος ζήτησε να κατευθυνθεί προς τον Βαρδάρη αλλά στη διαδρομή άλλαξε γνώμη και αποβιβάστηκε στον Φοίνικα.

Άμεσα, αστυνομία και πατέρας πήγαν προς το Πλαγιάρι και βρήκαν το ΙΧ με το παιδί σώο και αβλαβές σε παράλληλο δρόμο του κεντρικού του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και φορούσε άσπρο μπλουζάκι, θαλασσί βερμούδα και σαγιονάρες.

Πηγή: www.seleo.gr

To Top