ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αβάσταχτος ο πόνος! Μέσα στη βροχή ο κόσμος δίνει το “παρών” στον τόπο του εγκλήματος!

Αβάσταχτος ο πόνος! Μέσα στη βροχή ο κόσμος ακόμη δίνει το “παρών” στον τόπο του εγκλήματος! Και αυτήν την ώρα, παρά τη δυνατή βροχόπτωση.

Λουλούδια, κεριά, μπλούζες και κασκόλ του Άρη άφησαν και αφήνουν πολίτες και οπαδοί της ομάδας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στη Θεσσαλονίκη.

Τα σκαλιά της πολυκατοικίας στην οδό Θεοδώρου Γαζή, στην περιοχή της Χαριλάου έχουν γεμίσει όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του thesstoday.gr  με μπλούζες και λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου. Κανείς δεν μπορεί να αρθρώσει μια λέξη. Μόνο ένα τεράστιο γιατί, για ποιο λόγο έσβησε αυτή η ψυχούλα;

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο άτυχος νεαρός έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς χτυπήθηκε με βαρβαρότητα. Ωμοί, κυνικοί φινιάδες.

Ο θάνατος του 19χρονου φίλου του Άρη προήλθε μεν από το μαχαίρωμα που τον τραυμάτισε θανάσιμα στη μηριαία αρτηρία, ωστόσο υπέστη και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη μανία των χτυπημάτων που δέχθηκε, και τα οποία θα μπορούσαν επίσης να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Πρόκειται για στοιχεία που σοκάρουν ως προς το μένος των αδίστακτων δολοφόνων, οι οποίοι πραγματοποίησαν την αποτρόπαια επίθεση χτυπώντας με βαρβαρότητα το θύμα και την παρέα του.

 

To Top