Αβντάλοβιτς: “Καλή ομάδα ο Άρης, με σπουδαία παράδοση”

Ο σημερινός αγώνας με την Ντόνετσκ είναι η ευκαιρία του Άρη, αν τον κερδίσει, να μπει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιούροκαπ. Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και για την ουκρανική ομάδα που θέλει να δώσει μεγαλύτερη αξία στο «διπλό» της πρεμιέρας επί της Βιλερμπάν.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Βούλε Αβντάλοβιτς, ενός εκ των πιο γνωστών και πιο έμπειρων παικτών που διαθέτει στο ρόστερ της η αντίπαλος των κίτρινων. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Ο Άρης έχει καλή ομάδα με σπουδαία παράδοση. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά μετά την εκτός έδρας νίκη μας επί της Βιλερμπάν πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση» επεσήμανε ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βιάτσεσλαβ Κραβτσόφ που παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sport Express» της Ουκρανίας και μίλησε μεταξύ άλλων και για την αναμέτρηση με τον Άρη. «Ο αγώνας με την Μπουντιβέλνικ (σ.σ. έγινε το περασμένο Σάββατο και η Ντόνετσκ ηττήθηκε με 73-66) ήταν ανάμεσα στις αναμετρήσεις με τη Βιλερμπάν και τον Άρη για το Γιούροκαπ που στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει πιο πολύ από το ουκρανικό πρωτάθλημα. Στον αγώνα με την Μπουντιβέλνικ εμφανιστήκαμε κουρασμένοι και είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι με τον Άρη. Πιστεύω πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά για μας ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Γνωρίζουμε πως ο Άρης αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά οι παίκτες του θα έρθουν εδώ για να κερδίσουν», υποστήριξε ο Ουκρανός σέντερ.

To Top