Αναθέρμανση για Κόκε, μετά το ναυάγιο με Λέγκια!

Ο Σέρχιο Κόκε αποτέλεσε το τελευταίο διάστημα κεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ του Άρη. Η επικείμενη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη δεν ενδιέφερε αποκλειστικά τους φίλους της ομάδας, αλλά και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο καθώς στα χρόνια που αγωνίστηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα έκανε αισθητή την παρουσία του για λόγους ταλέντου, προσωπικότητας, ακόμα και για εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Το PRESSARIS έχει ενημερώσει από τη πρώτη στιγμή για όλες τι εξελίξεις που αφορούν στο θέμα του Ισπανού δίχως προκαταλήψεις, με γνώμονα τα πραγματικά περιστατικά. Η απήχηση του ονόματός του στο φίλαθλο κοινό της ομάδας είναι δεδομένη. Επίσης, υπάρχουν ένθερμοι υποστηρικτές του, αλλά και λιγότερο …φίλα προσκείμενοι σ’ αυτόν.  

Είναι επίσης γεγονός πως οι εξελίξεις «τρέχουν» και οι παράγοντες στη ζυγαριά της επικείμενης προοπτικής μεταβάλλονται από μέρα σε μέρα, από ώρα σε ώρα. Προέκυψε στην πορεία η ελευθερία του από την Βαγεκάνο, το σφράγισμα των δυο πρώτων επιταγών του από τον Άρη, αλλά και η παρουσία του στη Βαρσοβία, όπου διαπραγματεύτηκε για περίπου 24 ώρες με την Λέγκια, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα, με νεότερες πληροφορίες,  το ενδεχόμενο επιστροφής του τελικά στη Θεσσαλονίκη είναι και πάλι ανοιχτό, έχοντας αναθερμανθεί η προοπτική της επιστροφής, μετά το ναυάγιο με την Λέγκια. Διαφορές και διαφωνίες που χωρίζουν τις δύο πλευρές υπάρχουν, αλλά και πολλοί παράγοντες που τις ενώνουν.

Σημείο αναφοράς σε ό,τι περιγράφουμε πιο πάνω, το συμφέρον της ομάδας. Δεν μπορούμε για την ώρα να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο. Μπορεί το θέμα φαινομενικά να έκλεισε, ωστόσο υπάρχει πάντα ο πυρήνας, αλλά και η διάθεση να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο, εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις και πέσει …νερό στο κρασί αμφότερων πλευρών.   

     

To Top