Αγαθοκλέους: “Ο κόσμος του Άρη πλεονέκτημα σε τέτοιο ματς ‘ο θάνατός σου, η ζωή μου'”

O Μάριος Αγαθοκλέους μίλησε για τον αγώνα των κίτρινων με τον Πανθρακικό, για την πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια και για τις καλύτερες στιγμές που έζησε με την κίτρινη φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση,  έκανε ένα σχόλιο για το πώς βλέπει την πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια: «Για να βρίσκεται ο Άρης στη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, οι παράγοντες που φταίνε πρέπει να είναι πάρα πολλοί. Ειδικά φέτος που είναι η τρίτη φορά μέσα στην δεκαετία που η ομάδα προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο για τον κόσμο του Άρη.

 Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη ο Άρης, για να μπορεί να ελπίζει. Τουλάχιστον, θα του δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να μείνει στην κατηγορία. Είναι παιχνίδι «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Πιστεύω ότι ο Άρης θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δεν έχει άλλη επιλογή. Είναι δύο ομάδες ισοδύναμες και αυτό έχει φανεί μέσα στο γήπεδο».

 Για το αν πιστεύει ότι η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει την ομάδα του Άρη να πάρει την πολυπόθητη νίκη, απάντησε: «Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρόν. Πιστεύω ότι οι φίλοι του Άρη θα ήταν εκεί, ακόμη και αν δεν υπήρχαν τα φθηνά εισιτήρια. Θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα».

 Έπειτα, ρωτήθηκε για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους νεαρούς παίκτες: «Υπάρχουν νεαροί παίκτες που έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα. Ο χρόνος θα δείξει ποιοι θα καταφέρουν να καθιερωθούν και ποιοι όχι».

 Για το γεγονός ότι έπαιξε στον Πανθρακικό μέχρι τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία, είπε: «Εκείνη τη σεζόν δε θα τη ξεχάσω ποτέ. Πέρασα ενάμιση χρόνο πολύ καλά εκεί, όμως σίγουρα ο Άρης είναι η ομάδα που έκανα τη μεταγραφή μου, έμεινα εκεί τρία χρόνια. Είναι συναισθήματα πολύ διαφορετικά. Εύχομαι να σωθούν και οι δύο ομάδες».

 Για το πώς κρίνει την παρουσία του Πανθρακικού στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την αποχώρηση του από την ομάδα, ο Μάριος Αγαθοκλέους τόνισε: «Πάρα πολύ καλή. Προσπαθούν όλοι οι άνθρωποι στην Κομοτηνή να κρατήσουν την ομάδα. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι μετά τον υποβιβασμό, η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία δεν άργησε να έρθει. Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές. Αξίζουν την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ».

 Για το πώς βλέπει γενικότερα τη μάχη του υποβιβασμού, υπογράμμισε: «Δε μπορείς να κρίνεις και δε μπορείς να ξέρεις τίποτα. Σίγουρα είναι δύσκολη μάχη. Όλες οι ομάδες που θέλουν να μείνουν, πρέπει να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ματς».

 Τέλος, μίλησε για τις καλύτερες του στιγμές με τη φανέλα του Άρη: «Είναι πολλές οι καλές στιγμές. Η έξοδος στην Ευρώπη την πρώτη χρονιά που ήρθα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα για μένα, η μεταγραφή μου στον Άρη ήταν πολύ σημαντική»

To Top