ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Καμαρά “ξεπερνάει” και τον Αγαθοκλέους του Κοντομηνά! Το λίαρ τζετ και τα 600.000.000 δραχμές!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους δίνοντας τα χέρια με την Φούλαμ και να απομένουν πλέον οι υπογραφές!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους ανθρώπους Άρη το “χρυσό” deal έκλεισε στα 3.500.000 ευρώ με την Φούλαμ, ενώ ξεχωριστά θα είναι τα χρήματα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή από την Μαυριτανία!

Χωρίς αμφιβολία είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του Άρη στην ιστορία του, ξεπερνώντας την μεταγραφή του Μάριου Αγαθοκλέους τον Ιανουάριο του 1999.

Τότε ο Άρης του Δημήτρη Κοντομηνά είχε αρπάξει από την ΑΕΚ τον Κύπριο επιθετικό, τινάζοντας για την εποχή την… μπάνκα στον αέρα.

Για πολλά καλοκαίρια το όνομα του Μάριου Αγαθοκλέους ήταν στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της Ελλάδας και της Κύπρου. Από τότε που σε εφηβική ηλικία έπαιζε ήδη στην πρώτη ομάδα της αγαπημένης του ΑΕΛ Λεμεσού, μέχρι τη μεταγραφή του στην Ελλάδα για τον Αθηναϊκό και την επεισοδιακή (και ακριβή) μεταγραφή του στον Άρη.

Τον Ιανουάριο λοιπόν του 1999 ο Αγαθοκλέους ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με το λίαρ τζετ του Κοντομηνά και υπέγραψε με τον Άρη για τέσσερα χρόνια. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν άγγιξαν τα 600.000.000 δραχμές! Ήταν και παρέμενε μέχρι τώρα η πιο ακριβή μεταγραφή που έκανε ο Άρης, έχοντας στο τιμόνι του, τον τότε πανίσχυρο επιχειρηματία…

Στον Άρη αγωνίστηκε τελικά τρία χρόνια έχοντας συμπαίκτη μάλιστα τον νυν προπονητή του Άρη Άκη Μάντζιο, παίζοντας 72 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 13 γκολ, πριν επιστρέψει στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ.

To Top