ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θετικά μηνύματα από Ασλανίδη: Κέρδισε μονομαχίες και… πολλά χειροκροτήματα!

Ένα από τα θετικά στοιχεία του χθεσινού φιλικού του Άρη με την ΑΕΛ ακούει στο όνομα του Κυριάκου Ασλανίδη.

Ο 19χρονος στόπερ ξεκίνησε βασικός στο πλευρό του Γιοχάν Μπεναλουάν, δείχνοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ικανός να ανταποκριθεί κόντρα σε έμπειρους επιθετικούς. Απέναντι στον Ακούνια, ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος και ποιοτικός παίκτης της ΑΕΛ χθες, ήταν εξαιρετικός, περιορίζοντας τον αντίπαλό του και κερδίζοντας πολλές προσωπικές μονομαχίες, είτε στον αέρα, είτε στα χαμηλά.

Η γενικότερη παρουσία του Ασλανίδη σε μία ώρα αγώνα -αντικαταστάθηκε στο 61’ από τον Φαμπιάνο- ήταν τέτοια που… ανάγκασε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να τον χειροκροτήσει ουκ ολίγες φορές, εμψυχώνοντάς τον, ενώ και ο Άκης Μάντζιος του έδωσε τα εύσημα στην αλλαγή του.

Η πρώτη εικόνα του νεαρού μπακ, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη, κρίνεται θετική, του λείπει ωστόσο η εμπειρία, καθώς σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Όμως αυτό είναι κάτι που κερδίζεται και με τον χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης μέχρι σήμερα διαθέτει με συμβόλαιο στη θέση των κεντρικών αμυντικών τους Δεληζήση, Φαμπιάνο, και Μπεναλουάν, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης ακόμα ενός στόπερ.

To Top