ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρέχουν” Ιτούρμπε και Λούμορ για να καλύψουν το χαμένο έδαφος

“Τρέχουν” Ιτούρμπε και Λούμορ για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Δυο από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος από τον Άρη και χρονικά ήρθαν με καθυστέρηση για διάφορους λόγους, εμφανίστηκαν με τα κιτρινόμαυρα χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά δεν ήταν στην αποστολή.

Ο Χουάν Ιτούρμπε και ο Λούμορ πριν έναρξη του φιλικού ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με αρκετό τρέξιμο, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, μια και δίνοην την δική τους μάχη με τον χρόνο, ώστε να αυξήσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους.

“Σίγουρα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Επιλεχθήκαν από την ομάδα μας για να ανέβει η ομάδα επίπεδο. Η διοίκηση και ο πρόεδρος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Είναι παιδιά που άργησαν να έρθουν, ειδικά οι δύο τελευταίοι, όμως όταν έρθουν στο 100% θα δούμε πολλά και ωραία πράγματα”, όπως παραδέχθηκε ο ο Άκης Μάντζιος.

Χθες δεν πήραν λεπτά συμμετοχής, όμως δεν αποκλείεται κόντρα στον Βόλο το Σάββατο, στην κιτρινόμαυρη πρόβα τζενεράλε να αγωνιστούν ένα μικρό χρονικό διάστημα. Στόχος όλων στον Άρη να ενσωματωθούν σωστά στην ομάδα για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ.

To Top