ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εντιαγέ “συστήθηκε” με το καλημέρα και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μπαντού Εντιαγέ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα, έπαιξε για ένα ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΛ και έδειξε μέρος των ικανοτήτων που έχει και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν τον Άρη.

Έχοντας στο πλευρό του τον Λούκας Σάσα, είχε καλή τεχνική, ήταν ο βασικός εκφραστής πολλών δημιουργικών επιθέσεων για τον Άρη, απείλησε ο ίδιος σε τρεις περιπτώσεις, έτρεξε αρκετά στους χώρους, απέναντι σε μια ομάδα σίγουρα πιο αδύνατη του Άρη, αλλά γενικά αποτέλεσε από τα “κέρδη” των κιτρινόμαυρων στο χθεσινό φιλικό.

Ο Σενεγαλέζος “συστήθηκε” με το καλημέρα και κέρδισε τις εντυπώσεις, προμηνύοντας ότι θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα στον Άρη της νέας σεζόν. ήταν φανερή η προσαρμογή του, μια και είναι αρκετές βδομάδες με την ομάδα, άσχετα εάν καθυστέρησε η ανακοίνωση της απόκτησης του.

Ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι μπορεί (όπως και ο Ιτούρμπε) να ανεβάσει επίπεδο στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος ομολόγησε ότι: “Θα είμαι έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Καθημερινά προσαρμόζομαι, με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος”.

To Top