ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε δραστήριος και με διάθεση ο Ντουάρτε μετά από 406 ημέρες

Η σχέση του Λερίν Ντουάρτε με τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας έχει περάσει από… σαράντα κύματα. Χθες, πάντως οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» επευφήμησαν τον Ολλανδό μέσο μετά από μακρά αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ύστερα από 406 μέρες και έναν μεγάλο αγώνα μετά τον σκληρό τραυματισμό του την 1η Ιουλίου του 2020 στο ΟΑΚΑ, ο Ντουάρτε έπαιξε ξανά σε αγώνα (έστω και ανεπίσημο) του Άρη. Και όχι μόνο έπαιξε, αλλά φρόντισε με την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΛ να δείξει πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Πέρασε στο παιχνίδι στο 69ο λεπτό στη θέση του Ματέο Γκαρσία, δείχνοντας με το… καλημέρα πως είναι ικανός να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα. Έδωσε ώθηση και ενέργεια στην ομάδα, ενώ στο 82’ της αναμέτρησης είχε μια εξαιρετική στιγμή να σκοράρει όταν το αριστερό του σουτ σχεδόν… εν στάσει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή θα γινόταν γκολ αν δεν το έβγαζε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σουλούκος.

Ο Ντουάρτε κινήθηκε κυρίως μεσοεπιθετικά σε ρόλο περισσότερο «δεκαριού», καταφέρνοντας να κρατάει σε εγρήγορση την αντίπαλη άμυνα, ενώ κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου τόσο με την είσοδό του στο παιχνίδι, όσο και με τη μεγάλη του ευκαιρία στο 82’.

Η χθεσινή του παρουσία ήταν θετική, ωστόσο οφείλει να έχει συνέχεια και συνέπεια, δουλεύοντας σκληρά για να κερδίσει όσα έχασε τις δύο προηγούμενες σεζόν…

To Top