ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιμονή του Καρυπίδη και η υπέρβαση για το τελικό deal με τον Καμαρά σπάει τα… κοντέρ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες επί της ουσίας αποτέλεσαν το αποκορύφωμα μιας επίπονης και επίμονης προσπάθειας του Θόδωρου Καρυπίδη.

Όπως ενημέρωσε χθες ο επίσημος Άρης επήλθε η οριστική συμφωνία με την Φούλαμ για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο 26χρονος επιθετικός από την Μαυριτανία.

Ο Καρυπίδης βρέθηκε στην Αγγλία και στο Λονδίνο και μετά από ένα μπαράζ επαφών και συζητήσεων τα βρήκε σε όλα με την Φούλαμ για την μεταγραφή του Καμαρά. Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός. Απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες με τον Καμαρά, ούτως ώστε να μπει στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί!

Η συμφωνία εκτός απροόπτου θα είναι για τρία χρόνια. Ήταν ένα παιχνίδι υπομονής και τακτικής που ολοκληρώθηκε. Οι προδιαγραφές δείχνουν ότι ο Άρης αλλάζει επίπεδο.

Όπως ομολόγησε χθες ο Άκης Μάντζιος: “Σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής άλλου επιπέδου. Το πρότζεκτ Καμαρά το δουλεύει ο πρόεδρος εδώ και δύο μήνες, με μεγάλες δυσκολίες. Αν ολοκληρωθεί θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και δείγμα ότι όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο, σε μια πιο απαιτητική ομάδα”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον επίσημο Άρη το “χρυσό” deal έκλεισε στα 3.500.000 ευρώ με την Φούλαμ, ενώ ξεχωριστά θα είναι τα χρήματα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή από την Μαυριτανία. Με απλά λόγια, πέρα από την επιμονή, υπήρξε και η οικονομική υπέρβαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Μια υπέρβαση που σπάει τα κοντέρ!

To Top