Αγανάκτησε μέχρι και ο Σαρρής με τον Κάκο: «Η ανθρωπιά πάνω από τους κανονισμούς»!

Προβληματισμός που φτάνει στα όρια της οργής επικρατεί στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα, για τον Κάκο και την αποβολή του Αγκάνθο.

“Από το πρωϊ, βασικό θέμα συζήτησης στα γραφεία της ΕΠΟ είναι ο Τάσος Κάκος, όχι για όλα τα λάθη του στο ματς Αρη – ΑΕΚ, αλλά για την απόφαση του να αποβάλει τον Αγκάνθο”, όπως αναφέρει το gazzetta επικαλούμενο έγκυρες πηγές.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρει: “Θεωρούν ότι ήταν εντελώς λανθασμένη η επιλογή του, να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου και να παρακάμψει τον παράγοντα ανθρωπιά, τη στιγμή που όχι μόνο η οικογένεια του Αρη, αλλά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, θρηνούσε την ξαφνική απώλεια του 17χρονου ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων» Αγγελου Τσιπούρα”!

Αυτό ακριβώς που έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, αλλά και τόνισαν όλοι στις δηλώσεις τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αθηναϊκού σάιτ: “o Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ήταν έντονα προβληματισμένος και είχε πολλαπλές επικοινωνίες, με παράγοντας, διαιτητές αλλά και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το θέμα. Οπως έλεγε ο κ. Σαρρής σε όσους μιλούσε από το πρωϊ, «δεν γίνεται οι κανονισμοί να είναι πιο πάνω από την ανθρωπιά, ειδικά σε τόσο ευαίσθητα θέματα».

Το σίγουρο είναι ότι στη δεδομένη απόφαση να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Κάκος, θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο η αποβολή του Αγκάνθο, καθώς η ΕΠΟ θέλει να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για το μέλλον, ότι οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές πρέπει – πάνω απ’ όλα – να είναι άνθρωποι!”

To Top