Αγγέλης: “Συγχαρητήρια στις διοικήσεις των ομάδων- Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο”

Ο προπονητής του Ερμή Λαγκαδά, Βασίλης Αγγέλης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για το σημερινό φιλικό με τον Άρη και την σπουδαία του σημασία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

-Για τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ:

Είναι ευλογία να μπορείς να βοηθάς συνανθρώπους μέσα από τον αθλητισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Ο κόσμος να είναι παρών και να στηρίξει όσο μπορεί.

-Για τον στόχο:

Νομίζω ότι 3.000 με 4.000 θα είναι ο κόσμος που θα παρευρεθεί. Υπάρχει μεγάλη συστράτευση. Θα είναι μία μεγάλη νίκη να γεμίσουμε το γήπεδο και να βοηθήσουμε.

-Για το μήνυμα του Γκάλη:

Είναι το μέγιστο κάλεσμα και η μέγιστη τιμή. Είναι η προσωποποίηση του μπάσκετ στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι και ο ίδιος και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει. Μεγάλη εμπειρία για μένα και το μέγεθος του Άρης βέβαια και για τους δικούς μας παίκτες. Μεγάλη τιμή για εμάς.

-Για το πως περιμένουν οι παίκτες του το παιχνίδι:

Είναι μεγάλη η χαρά για το γεγονός ότι θα προσφέρουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο να παίξουν απέναντι στον Άρη στο Παλέ και υπό το βλέμμα του Γκάλη.

-Για την ομάδα του Άρη:

Νομίζω ότι με τον Καστρίτη η ομάδα βρήκε ρυθμό. Απέδειξε ότι κερδίζει στα τελευταία παιχνίδια, και μάλιστα με άνεση. Όλοι θέλουν ο Άρης ανεξαρτήτως ομάδας να είναι ψηλά. Είναι η ομάδα που έδωσε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Έχει παρόν αλλά και μέλλον η ομάδα.

-Για τον Γουλιέλμο και το επόμενο μπασκετικό τιμ από Έλληνες:

Έχει πολλά παιδιά ο Άρης και πιο κάτω. Είναι παιδιά φιλότιμα που έχουν να προσφέρουν. Ο Έλληνας παίκτης είναι στον οποίο πρέπει να βασίζεται το μπάσκετ. Ο
Άρης έχει αυτή την μαγιά και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Τα παιδιά στηρίχθηκαν και μεγάλωσαν.  Ο νεαρός παίκτης έχει ακόμη μια ευθύνη πάνω του. Με την στήριξη του κόσμου βρίσκουν τα πατήματα τους. Είναι ωραίο για τον κόσμο να βλέπουν νεαρά παιδιά να βλέπουν να ιδρώνουν την φανέλα.

-Για το πως είναι τα πράγματα στην ομάδα:

Είναι άκρως μπασκετική ομάδα και έχει προϊστορία και στην Β εθνική σε υψηλές θέσεις. Βρισκόμαστε στην 4η θέση. Οι στόχοι είναι υψηλοί. Στα αναλογικά μέτρα και η φανέλα του Ερμή είναι βαριά σε αυτές τις κατηγορίες. Το πρότζεκτ του Ερμή στηρίζεται καλά από την διοίκηση.

-Για το αν υπάρχουν ταλέντα στην ομάδα του:

Υπάρχει υποτυπώδης συνεργασία των 2 ομάδων της πόλης. Υπάρχουν πολλά παιδιά στον Ερμή που μπορούν να δώσουν σημασία οι υπεύθυνοι της Α1. Δυστυχώς πολλά παιδιά φεύγουν από την Θεσσαλονίκη και πηγαίνουν στον Νότο. Εγώ θα ήθελα τουλάχιστον στην αρχή να μένουν στην Θεσσαλονίκη. Να είναι περισσότερες ομάδες της Θεσσαλονίκης στην πρώτη κατηγορία.

-Για το μήνυμα του στον κόσμο για το φιλικό παιχνίδι:

Θα χαρούμε να ανταποκριθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός ανθρώπων και φιλάθλων του μπάσκετ. Να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

To Top