ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψυχίδης (νευροχειρουργός): “Ο Διαμαντόπουλος έβαλε την ομάδα, πάνω από την υγεία του! Με δυσκολία περπατούσε…”

Ο Γιώργος Ψυχίδης, νευροχειρουργός, ήταν αυτός που ανέλαβε την εγχείριση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου σήμερα το πρωί στο Διαβαλκανικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio

“Όλα πήγαν καλά. Ο Δημήτρης είναι καλά. Πονούσε, δεν μπορούσε να βαδίσει, πόσω μάλλον να παίξει. Θα μείνει στην κλινική για κάποιο διάστημα. Να κοπεί η φαρμακευτική αγωγή και πρώτα ο Θεός με το καλό να επιστρέψει γερός και δυνατός στην ομάδα του”.

Για το πόσο κράτησε η εγχείρηση: “Κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά, με γενική νάρκωση.Είχε πρόβλημα ακόμα και στο περπάτημα ο Δημήτρης. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό γιατί έπαιξε για την ομάδα του σε συνθήκες που το 90% των ανθρώπων δεν θα μπορούσε! Άλλοι άνθρωποι δεν θα σηκωνόντουσαν από το κρεβάτι τους!”, και συνέχισε:

“Σε 4 με 6 εβδομάδες θα μπορεί να μπει σε γήπεδο για να τρέξει. Για να παίξει όμως είναι δύσκολα τα πράγματα, ίσως χάνει την χρονιά”

Καταληκτικά, αποκάλυψε τι του είπε ο Διαμαντόπουλος: “Από την πρώτη στιγμή μου είπε, θέλω να παίξω, έχω πολλά να προσφέρω ακόμα. Δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου και το πόσο επαγγελματίας είναι”.

 

To Top